אצלי הוא ישר על המכונת כביסה, הכל בסדר.האם חייבים מתקן?
ואו ניתן לשים את המייבש מעל המכונה<?
האם חייבים מתקן?
ואו ניתן לשים את המייבש מעל המכונה<?
גם אנחנו שמים ככה.נראה לי שרוב עם ישראל שם את המייבש על מכונת הכביסה.
נשמע כמו המצאה של ממציא המתקן...קופצת על האשכול
שמעתי ממישהי שכשמניחים את המיבש מעל המכונה הוא זולל יותר חשמל
ושמומלץ להתקין מדף בשביל זה
מישהו מכיר כזה דבר?
בעקבות הודעה זו, העלתי נושא חדש על שקרי המתקינים. כמה שזה כואב!נשמע כמו המצאה של ממציא המתקן...
לא צריך!אם תשימי ישר על המכונה זה יחמם את הכרטיס של המכונה שתתקלקל יותר מהר.
אני שמתי חתיכות עץ ב4 פינות המכונה ועליו את המייבש, כבר עומד ככה כמה שנים וב"ה הכל תקין.
בוודאי.בעקבות התגובות,
מי ששם על המכונה
המכונה דיגיטלית? עם כרטיס?
חוץ מהכיס של ה'טכנאי מכירות'.בוודאי.
הכל בסדר.
אפי' לא הכנסתי אותו הביתה, הבאתי המייבש לבד, הרמתי לבד, הנחתי על המכונת כביסה, ומאז חיים שלי תותים.חוץ מהכיס של ה'טכנאי מכירות'.
אני התכוונתי לאותו אחד שמגיע ל'התקין' את מכונת הכביסה, וממש מזועזע מכך שהמייבש נמצא מעל המכונת כביסה, ומסביר בבהלה על כך שהכרטיס ייהרס בלי המתקן (שכמובן במחיר מוזל של 200 ש"ח למי שקונה מחברת השירות), והוא גם יבהיר שפעם הכרטיסים היו לגובה והיום הם לרוחב ולכן רק מעכשיו הם מתקלקלים כך שאי אפשר להקיש מהקרובים והרחוקים.אפי' לא הכנסתי אותו הביתה, הבאתי המייבש לבד, הרמתי לבד, הנחתי על המכונת כביסה, ומאז חיים שלי תותים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: