דרוש מידע מייבש כביסה

• פותח הנושא noas
  • פורסם בתאריך

noas

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה מומלץ??
צריכה דחוף..

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני גם מעוניין עם מעבה אולי נאגד כמה חברים ונקבל מחיר טוב?

גלידה

משתמש מקצוען
אשמח להסברים,
מה זה מעבה?
מה זה אידוי פנימי?
לגבי צינור - שמעתי ממאד הרבה שלא כדי צינור כלל, נכון/לא נכון

noas

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ממה שהבנתי ..
החברות הגדולות/הטובות כבר לא מייצרות בכלל מייבש עם צינור
אלא רק עם קונדנסור

אני בסוף החלטתי ללכת על אלקטרולוקס
לא הכי זול
לא הכי יקר
באמצע
חברה טובה

מקווה שאהיה מרוצה

qa123

משתמש מקצוען
המייבש שלי שבק חיים ....
אשמח לשמוע איזה דגמים מומלצים מנסיון ....

yisrael stern

משתמש פעיל
אנחנו קנינו לפני כמעט שנה מייבש של לבאמט בלי צינור ומאוד מרוצים!!!! גם מהייבוש וגם מהפונקציות הרבות שלו
הקונדסור מייקר מאוד את המחיר אם יש מקום לצינור משתלם כלכלית
אם צינור יותר טוב או לא זה ויכוח מאוד גדול לדוג' באירופה כבר כמה שנים טובות אין מייבשים עם צינור
אם מחפשים מייבש עם צינור בלי הרבה קשקושים אלא מייבש טוב שעושה עבודתו נאמנה יש של aeg לאחותי יש כמה שנים וממליצה מאוד
בהצלחה לכולם!!!

yisrael stern

משתמש פעיל
אה ועוד משו אמרו לי בהרבה חנויות שבמייבש עם מעבה (קונדסור) אם מקפידים על תפעול יעיל זאת אומרת לנקות את המעבה לפי ההוראות ולא להתעצל מאריך את חייו
במייבש של לבאמט שיש לנו אפשר לחבר צינורית מאחורה לביוב ואז לא צריך לרוקן כל פעם את מגירת המים...

הדסל

משתמש חדש
אנחנו קנינו לפני כמעט שנה מייבש של לבאמט בלי צינור ומאוד מרוצים!!!! גם מהייבוש וגם מהפונקציות הרבות שלו
הקונדסור מייקר מאוד את המחיר אם יש מקום לצינור משתלם כלכלית
אם צינור יותר טוב או לא זה ויכוח מאוד גדול לדוג' באירופה כבר כמה שנים טובות אין מייבשים עם צינור
אם מחפשים מייבש עם צינור בלי הרבה קשקושים אלא מייבש טוב שעושה עבודתו נאמנה יש של aeg לאחותי יש כמה שנים וממליצה מאוד

איפה קניתם וכמה עלה?

הדסל

משתמש חדש
אה ועוד משו אמרו לי בהרבה חנויות שבמייבש עם מעבה (קונדסור) אם מקפידים על תפעול יעיל זאת אומרת לנקות את המעבה לפי ההוראות ולא להתעצל מאריך את חייו
במייבש של לבאמט שיש לנו אפשר לחבר צינורית מאחורה לביוב ואז לא צריך לרוקן כל פעם את מגירת המים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה