דרוש מידע מייבש כביסה קונדסור- יש המלצה למשהו טוב?

לימונצ'לו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עברתי דירה ובדירה החדשה אין מקום לצינור של המייבש אז בצער רב אני נפרדת מהמייבש שלי- מייבש פצצה בן פחות משנתיים של אלקטרולוקס דגם EDE1072PDW עם חיישני יבוש מעולים במצב כמעט חדש. (אנחנו זוג עם ילד ככה שהוא לא עבד קשה מדי ;) )
ובמקביל מחפשת המלצה למייבש קונדסור טוב.

גלידה

משתמש מקצוען
עברתי דירה ובדירה החדשה אין מקום לצינור של המייבש אז בצער רב אני נפרדת מהמייבש שלי- מייבש פצצה בן פחות משנתיים של אלקטרולוקס דגם EDE1072PDW עם חיישני יבוש מעולים במצב כמעט חדש. (אנחנו זוג עם ילד ככה שהוא לא עבד קשה מדי ;) )
את מוכרת את המייבש הישן?

yisrael stern

משתמש פעיל
לנו יש מייבש של לבאמט שאנחנו מרוצים מאוד
אנחנו קנינו בשיא החשמל בכנפי נשרים השירות שלהם מעולה!!!

yisrael stern

משתמש פעיל
אגב יש אפשרות לחבר איזשהו קופסה לצינור ככה שהוא לא יצטרך להפנות אוויר החוצה תבררי על זה אם את רוצה להמשיך להשתמש במייבש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה