השאלה איזה אורך יצא השרשור, עקרונית עם צינור מייבש מהר יותר@א. שטיגליץ
יש לי כיום מייבש נחמד של אלקטרולוקס , עם צינור, דגם EDE1072PDW
אנחנו מתלבטים אם בדירה החדשה לעשות חור למרפסת ולהעביר שרשור מתחת לגבס עד מיקום המייבש או להחליפו במייבש קונדנסור .
מה אומרים ?
השרשור יוצא קצת ארוך, כ-15 מטרהשאלה איזה אורך יצא השרשור, עקרונית עם צינור מייבש מהר יותר
השאלה איזה אורך יצא השרשור, עקרונית עם צינור מייבש מהר יותר
אז מה כדאי לעשות?השרשור יוצא קצת ארוך, כ-15 מטר
15 מטר??? בטוח?אז מה כדאי לעשות?
טוב נחדד, הצינור שקנינו הוא 15 מטר אבל האורך של הסיבוב שהוא יעשה מהמייבש ועד למרפסת יהיה בערך 9 מטר15 מטר??? בטוח?
אם אכן כך עדיף מייבש בלי צינור.
טוב נחדד, הצינור שקנינו הוא 15 מטר אבל האורך של הסיבוב שהוא יעשה מהמייבש ועד למרפסת יהיה בערך 9 מטר
זה משנה להחלטה?
מעל 3- 4 מטר הוא לא יעשה את העבודה להערכתי
מבחינת חסכון בחשמל מומלץ עם משאבת חום הוא שליש שימוש בחשמל, אבל לא ברור לי מה מחירו כעת בשוק ואם זה שווה את זה.@א. שטיגליץ @טכנאי מכשירי חשמל
על איזה תחליף טוב אתם ממליצים ללא צינור, מייבש קונדנסור מומלץ שלא יגרום לי כל יום להתגעגע לישן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: