ירושלים, מודיעין עילית ובני ברק.איפה אפשר לקבל ?
נערך לאחרונה ב:
ירושלים, מודיעין עילית ובני ברק.איפה אפשר לקבל ?
שימו לב במדבקות החדשות יותר נוסף ברקוד לסריקה דרך שם אפשר לקנות מדבקותאשמח לדעת היכן ניתן להשיג את המדבקות? (אפילו כמות של 50, בתשלום כמובן)
תודה
לא קשור לסערט ויז'ניץ משום כיווןלהבנתי זה קשור לחסידות סערט ויזניץ
ראיתי בפורים האחרון שהוציאו גם חולצות כובעים וכיפות. איך אפשר להשיג את זה{בתשלום כמובן}כמה בודדים - בחינם
גליל (670 יחי') - 170 ₪
0586567786
למה נראה לך שזה קשור לסערט ויז'ניץ?????????להבנתי זה קשור לחסידות סערט ויזניץ
תודה רבה שאתה עוזר להפצהניתן להשיג את זה פה
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDqFgyG_QgSATwQ9_I285kqvTIlorkUSTITrIVy1M1A5Ha3Q/viewform?pli=1
בתשלום.....
אז מה בסוף פירוש המילים? גם אני רואה על רכבים ותהיתיאני רוצה לקבל אחוזים.......
הפירוש הוא ברוגע.... אם עקפתי אותך תירגעאז מה בסוף פירוש המילים? גם אני רואה על רכבים ותהיתי
אשמח שלא תעקפו אותי ולא תגידו לי עוד להירגעהפירוש הוא ברוגע.... אם עקפתי אותך תירגע
דגלים וכריות לרכב לא קיים במלאי לפי כמות ההזמנות יחליטו אם להדפיסגם קפוצון דגלים לרכב וגם כריות לרכב
למה אתה מתעצבן שאתה צריך לרדת לכביש עם עגלת תאומים כולל יענקלה על הפגוש הקדמי בסדר חסמתי את המדרכה.הפירוש הוא ברוגע, בנחת...
לאן אתה ממהר, למה אתה צופר כשהרמזור עדיין כתום, למה אתה עוקף מימין... סע בנחת
אם כבר, אנחנו שמנו מדבקה כזאת בתוך הרכב, על גב מושב הנהג.למה אתה מתעצבן שאתה צריך לרדת לכביש עם עגלת תאומים כולל יענקלה על הפגוש הקדמי בסדר חסמתי את המדרכה.
יש עוד הרבה דוגמאות אני יתנהג כמו.... אבל אתה תשאר רגוע.
פשוט יש מידי הרבה רכבים על המדרכה או ברמזור שעסוקים בסמארטפון או סתם עוצרים בכביש לדבר עם חבר אבל היי יש לנו מדבקה מאחורה תשאר רגוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: