דרוש מידע מיטת קומותיים, לא מסוכן? אשמח להמלוצתיכם

יראת גאולה

משתמש מקצוען
מה הפירוש ?
מה זה ?
התכוונתי למשהו בסגנון הזה

המיטה העליונה קצרה יותר מהרגיל, ונמוכה יחסית (כי היא נמצאת רק על חלק קטן מהמיטה התחתונה). המיטה התחתונה יכולה להיפתח גם ל3 או 4.
יש כל מיני סוגים, אפשר לשלב כך 2 מיטות בצורת L ומיטה שלישית מעליהן (ואחת המיטות נפתחת). ואפשר לשלב עם ארון קטן.

בואו נעצב את זה ביחד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
ללכת ברחוב - מסוכן?
אין אביזר או מוצר שלא נפגעו ממנו
אנשים נחנקו מתפוזים מסופגניות, ממללפונים
נפלו ממרפסת, ממיטה ומדף

צריך פשוט להיות זהירים

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בלתק
אצלינו הוצאנו את הסולם איתו ניתן לטפס כי יש לי בנים קטנים
ישנים בקומותים רק מגיל גדול כמובן,
וזה שישן למעלה מטפס על ההסקה שצמודה למיטה ומשם עולה למעלה במקום על הסולם

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
היה לי כמה שנים טובות
ילד עד גיל 8 או 9 בערך לא הורשה לטפס על המיטה
היו לי הרבה קטנטנים אז,
מי שניסה בתחילה לטפס קיבל סטירונת קטנה וזה נקלט חזק.
הם לא טיפסו ללא אישור מפורש מההורים.

אלא אם כן בביתכם יש ילד מאוד שובב וזה כבר הבעיה.

ככר השוק

משתמש מקצוען
11 שנים עם מיטת קומתיים וגדלתי בבית עם 2 כאלו. אם יש סמכות הורית, לא עולים למעלה סתם ולא משחקים בה, וקונים מיטה יציבה וחזקה. אם אין סמכות הורית גם מריבה בתוך הבית עלולה להגמר עם דלתות נטרקות על אצבעות.

חייצ'ו

משתמש פעיל
אני מתחרטת בגלל שאי אפשר לשבת למטה (ידעתי מראש אבל חשבתי שיהיה עדיף כך שיחסוך מקום), ואת אף אחד כבר לא מעניין המיטה למעלה. הם רבים מי לא יישן שם ומעדיפים בסוף לישון ביחד ראש זנב למטה..

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש מיטות קומותים שניתן לשבת בתחתונה
אני השקעתי במיטה של הנגר איכותית ועמידה ובהחלט אפשר לשבת למטה והראש של מבוגר לא נדפק במיטה עליונה

אברך.

משתמש מקצוען
אני גם במיטה רגילה של שלוש מיטות אני תמיד מקפיד שיהיה כרית ושמיכה על הריצפה שאם יפלו זה ירכך את הנפילה, גם בבית של ההורים שלי תמיד הקפידו שיהיה כריות על הריצפה,
אני זוכר לפני הרבה שנים אחותי נפלה לי מול העיניים על כרית שהיה על הריצפה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה את הכרית...

נערך לאחרונה ב:

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בלת"ק חלקי
שכן שנפל ממיטת קומותיים,
נחבל בראשו,
עד היום הוא בכיסא גלגלים,
ו"לא כ"כ איתנו"-
ז"א נפגע גם מוחית....
ה"י.
אני בחיים לא יכניס הביתה את הסכנה הזאת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה