אם היתה תוכנית רצינית מה היה קל יותר עבור ראש העיר ומנהל האגף מלהציג אותה או לפחות להצביע על קיומה, ובכך לסכור את פיו של וידר.ודאי שלא.
פשוט לפי תגובות קודמות הבנתי שלעיריה יש תוכניות רציניות בדרך.
ולכן הגבתי שמה שעונים לוידר, זה לא מה שמשקף את רצינות העיריה לבעיה.
והבהרה חשובה, אני כבני ברקי סובל מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממכת עכברים,
מקקים,
'עצבים'
ובעיקר יתושים.
רק רציתי להציג צד שני
אכן!
כמו גלמים שעושים מה שגדולי ישראל מורים להם!
בכלל, כיהודים שומרי תו"מ מניין לכם ההיתר להכפיש כך את ראש העיר (בצורה אישית ולא כללית)???
אם אכן יש לכם בעיות תפנו לרבני העיר וגדולי התורה שהורו לכם לבחור בו!
אנחנו ניתן הוראה לגדולי ישראל מי יהיו הנציגים המוסכמים עלינו?!גדו"י לא מורים להצביע לנציג פלוני או פלמוני אלא לרשימה.
הרכב הרשימה נקבע לפי קריטריונים אחרים. אחרים מאד!!!
אז די כבר לנופף עם "דעת גדו"י." כחרב מתהפכת.
והגיע הזמן שאת הרכב הרשימה- תושבי העיר יבחרו!
רצון ה' שלא נדבר לשון הרע ורכילות על אחריםזה רצון השם.
הפשוט. ההגיוני. הטבעי.
האם יש נציג שכולם יהיו מרוצים ממנו?הם אמורים לשרת אותנו.
לתת דין וחשבון לנו.
לדאוג שאנחנו נהיה מרוצים!
מה הקשר? תמיד כשמרימים אדמה לרכבת או לבניה יש חולדותככה זה כשראש העיר מתמנה במכרז תפור מראש על ידי העסקנים השולטים בציבור החרדי ויודע עשר שנים מראש את התאריך המדויק בו הוא יהיה ראש העיר זה גורם לאפס מחויבות כלפי התושבים
והתוצאות בשטח! תושבי בני ברק מרגישים תושבים סוג ב' בעוד העכברים והחולדות מרגישים אזרחים פרימיום ושורצים בכל גבעת טרשים בכל חדר פחים בכל צומת רחוב ותחת כל עץ רענן
בושה
מעניין לשמוע אם גם בתל אביב ולאורך כל ציר בניית הרכבת הקלה המצב דומהמה הקשר? תמיד כשמרימים אדמה לרכבת או לבניה יש חולדות
ראה כאן:מעניין לשמוע אם גם בתל אביב ולאורך כל ציר בניית הרכבת הקלה המצב דומה
או שבדיוק בני ברקה החישו כל החולדות פעמיהם
מוזר שאני לא ראיתי את זה בתל אביב, ואני קרובה לרכבתראה כאן:
גור הדברות - מכת חולדות בתל אביב בדרך אליכם! בניית הרכבת הקלה
גור הדברות - שירותי הדברת מזיקים בתל אביב, ברמת גן ובכל המרכז. מכת חולדות בתל אביב אמורה להתחיל בעקבות בניית הרכבת הקלה, איך להתכונן? כנסו.www.gurhadbarot.com
מעניין לשמוע אם גם בתל אביב ולאורך כל ציר בניית הרכבת הקלה המצב דומה
בדר"כ השעות שהם נראים זה בערב והלילהמוזר שאני לא ראיתי את זה בתל אביב, ואני קרובה לרכבת
יש לי תחושה עמומה משהו שיש אינטרס למדביר לכתוב את זה וזה לא כצעקתהראה כאן:
גור הדברות - מכת חולדות בתל אביב בדרך אליכם! בניית הרכבת הקלה
גור הדברות - שירותי הדברת מזיקים בתל אביב, ברמת גן ובכל המרכז. מכת חולדות בתל אביב אמורה להתחיל בעקבות בניית הרכבת הקלה, איך להתכונן? כנסו.www.gurhadbarot.com
מה זה רלונטי?מוזר שאני לא ראיתי את זה בתל אביב, ואני קרובה לרכבת
אתם לא מעודכנים החולדות נמצאים כבר ביום התושבים הם אלו שצועדים בחשש רק בערב או בלילהבדר"כ השעות שהם נראים זה בערב והלילה
תרשי לי לנחש שהשעות שאת נמצאת בת"א הם שעות אחרות...
בירושלים זה גם קרה. וכן, גם בתל אביבמעניין לשמוע אם גם בתל אביב ולאורך כל ציר בניית הרכבת הקלה המצב דומה
או שבדיוק בני ברקה החישו כל החולדות פעמיהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: