תלוי לאיזה גיל.אשמח לדעת מה עדיף מיטה נוער או מיטה היי ריזר
העובדה שמדובר בעץ מלא לא גורמת למיטות להפתח בקושי?אני קניתי לא מזמן מיטה משולשת כולל 2 מגירות אחסון עמוקות
מעץ מלא ב-2500 שח
אצל אחד שפרסם אצלנו בעיתון
קורא לעצמו ריהוטים עץ מלא
הנה קישור לאתר , שם אפשר לראות דוגמאות ודגמים.
http://rihutimetzmale.co.il/
תאמת לא ממש יודעת לומר לך כי בינתיים אנחנו משתמשים רק בעליונה אבל זוכרת שניסינו אצל משהו שראינו אצלם את המיטה והיה בסדר, לא קל כמו היי רייזר אבל בסדר, כמו כל מיטת עץ אני חושבת(גם סנדויץ)העובדה שמדובר בעץ מלא לא גורמת למיטות להפתח בקושי?
האם נוח לפתוח את המיטות?
@אלישבע וי העץ לא מתקלף לך? כי לי קצת התקלף, אשמח לשמוע אם עשית משהו בנידון.אני קניתי לא מזמן מיטה משולשת כולל 2 מגירות אחסון עמוקות
מעץ מלא ב-2500 שח
טיפהלה, יש לי את זה כבר שנה וחצי נראה לי.@אלישבע וי העץ לא מתקלף לך? כי לי קצת התקלף, אשמח לשמוע אם עשית משהו בנידון.
אני קניתי גם ויש לי הרבה מידע על המיטה. אפשר להתקשר 0527122243אני קניתי לא מזמן מיטה משולשת כולל 2 מגירות אחסון עמוקות
מעץ מלא ב-2500 שח
הנה קישור לאתר , שם אפשר לראות דוגמאות ודגמים.
http://rihutimetzmale.co.il/
מיטה ממש יפה. היו לו כמה וכמה דוגמאות
וזאת לאחר ששמעתי ממשפחה שיש לה את זה כבר כמעט שנה ומרוצה
אם תרצו טל שלו תעדכנו.
אבל חשוב לי לומר: שאני קצת התאכזבתי בקטע של גובה המיטה. לא אחזתי שזה יראה כ"כ גבוה(בדוגמא בעיתון זה היה נראה נמוך יותר)
מה שכן אפשר שלישיה בלי מגירות ואז זה יהיה הרבה יותר נמוך (ונורמלי)
או שתי מיטות עם מגירות אחסון.
בכ"א כמה חברות שהיו אצלי וראו את זה אמרו לי שגם אם היו אומרים להן את זה מראש, עדיין הן היו בוחרות באופציה הזו. כי תלכס חשוב גם המגירות אחסון שאפשר לשים שם שמיכות כריות./נעלים.וכד'
יצא לך אולי לצבוע את המיטה באזורים שהתקלף הצבע מעט?אני קניתי גם ויש לי הרבה מידע על המיטה. אפשר להתקשר 0527122243
מקפיצה,אני קניתי לא מזמן מיטה משולשת כולל 2 מגירות אחסון עמוקות
מעץ מלא ב-2500 שח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: