יש את מגן מאד עזרו ליוואו, זה נתן לי כ"כ הרבה, תודה על השיתוף. שוקלת רציני ללכת לשם...
אם יש למישהי מידע לגבי משהו דומה בירושלים אשמח לשמוע.
יש את מגן מאד עזרו ליוואו, זה נתן לי כ"כ הרבה, תודה על השיתוף. שוקלת רציני ללכת לשם...
אם יש למישהי מידע לגבי משהו דומה בירושלים אשמח לשמוע.
תודה, יש לך קצת יותר פרטים לתת לי? באיזה שיטה הם עובדים, כמה פגישות היית צריכה וכו'?יש את מגן מאד עזרו לי
מגן נמצאים בשערי העיר עשיתי שתי טיפולים ועזר מאדתודה, יש לך קצת יותר פרטים לתת לי? באיזה שיטה הם עובדים, כמה פגישות היית צריכה וכו'?
פשוט נשמע לי מטורף לנסוע 10 ימים רצופים לבני ברק ולשהות שם כ-4 שעות...
מומלץ להתקשר עליהם והם נותנים מענה לבעיותנשמח גם לשמוע יותר פרטים
איך ומה וכו...
אני בכל רגע אפשרי עם אוזניות קשת(הם יותר אוטמות רעש)שמעתי משהי שסובלת ושומעת בנגן מנגינה בקול רם וזה מאוד עזר לה.
רק אם זה באוזניות, ורק אם זה על ווליום מדויק... הנגנים עם הרמקולים המובנים עשויים ממתכת וזה מגרד לי נורא... ואגב גם צלצולים של פלאפונים התחילו לחרפן אותי, שלי נמצא על רטט כבר תקופה ארוכה...שמעתי משהי שסובלת ושומעת בנגן מנגינה בקול רם וזה מאוד עזר לה.
לכן את לא עונה בתקופה האחרונה הבנתי סתםםםםםםםםםםםםםשלי נמצא על רטט כבר תקופה ארוכה
בהחלט!!! אפילו בעלי התלונן ע"כ, אבל אמרתי לו שעדיף לו שאראה את המספר שלו רק אחרי 5 דקות ואחזור אליו, מאשר שאתעצבן כל פעם שהוא מתקשרלכן את לא עונה בתקופה האחרונה הבנתי סתםםםםםםםםםםםםם
ממש צריך לפתוח קבוצה. לא ידעתי שזה משהו שיש לעוד אנשים... אולי קבוצה בגוגל? יש אפשרות כזאת?@עוגיות צרת רבים חצי נחמה, כשאני רואה שיש עוד שסובלים מזה עולה לי הרעיון לפתוח קבוצת תמיכה, אם אנשים לא מבינים את הקושי שלנו לפחות נבין ונקבל את עצמנו
@רינה כהן3434פותחת קבוצת תמיכה בינתיים לנשים בלבד
מטעמי צניעות
אשלח שם מאמרים ,חומרים מקצועיים
ונשתף תחושות
בינתיים במייל ,בהמשך תהיה קבוצה גם בצאט
המייל הוא
mizofonyatmichaאין לכתוב כתובת מייל
שלחי אלי מייל בצירוף כמה זמן את סובלת ומה גילך...
על מנת למנוע טרולים, כרגע הכניסה היא רק לנשים שחברות גם בחכמת נשים
נס!!! אם זה היה מציק- היינו פותחות כולנו בשביתת רעב...מעניין שהלעיסות של עצמי לא מציקות לי...
לפחות היינו יורדות במשקלנס!!! אם זה היה מציק- היינו פותחות כולנו בשביתת רעב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: