כללי מיזוג דואר באינדזיין - יש דבר כזה?

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש דבר כזה, רק שעד כמה שאני ניסיתי לברר בעבר, אף אחד לא יודע בדיוק איך משתמשים בזה...
אם אתה שואל את עצמך "אז מה כולם עושים?" (כמו שאני שאלתי את עצמי) אז התשובה היא: משרשרים תיבה לתיבה (אפשר בלחיצה אחת לכל העמודים עם לחיצה על שיפט) ואז הנתונים משתרשרים אוטומטית זה אחרי זה (צריך רק לשים לב שגודל התיבה הוא בדיוק כגודל הפונט, אם היא תהיה קטנה מידי הכיתוב לא ייכנס ואם גדולה מידי ייכנסו לך שני נתונים בתיבה).
בהצלחה.

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עדן, זה ממש לא נכון.
אני השתמשתי במיזג דואר באינדיזיין עשרות פעמים (בלי הגזמה).

מיזוג דואר באינדיזיין זה בכלל לא דבר מסובך.
קצת מסובך להסביר איך בדיוק עושים את זה, במיוחד בכתב. הרבה יותר קל להסביר תוך כדי הדגמה.

בקיצור, לבנות כביש עוקף זה פתרון, אבל דרך המלך עדיפה הרבה יותר...

שופר

משתמש פעיל
לפחות תכתוב באיזה כלים משתמשים, ואני ינסה להגיע לזה לבד...

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קודם כל, תעש\י חיפוש בפורום. יש המון אשכולות בנושא.

שנית, זה די מסובך להסביר אבל הכלים בגדול הם: אקסל, אינדיזיין, עכבר ומקלדת...
סתם בצחוק.

בכ"א, יש באינדי' אופציה שנקראת Data merge, והיא בגדול האופציה של מיזוג נתונים - טקסטים ואפילו תמונות.

רחליש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
סרטון הדרכה באנגלית

פה יש סרטו באנגלית אמנם, אבל נראה לי שזה עוזר בכל אופן:
http://www.theindesigner.com/podcasts/tid43_theindesigner_43.mp4
(צפיה דרך QuickTime )
רק להקפיד שעמ' המסטר יהיה בודד ולא כפולת עמודים!

בהצלחה, זה פשוט מאוד כשמבינים את הטריק, ומשדרג פלאים את העבודה!

• תודה
Reactions: s.l

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י eden7115;364763:
יש דבר כזה, רק שעד כמה שאני ניסיתי לברר בעבר, אף אחד לא יודע בדיוק איך משתמשים בזה...
אם אתה שואל את עצמך "אז מה כולם עושים?" (כמו שאני שאלתי את עצמי) אז התשובה היא: משרשרים תיבה לתיבה (אפשר בלחיצה אחת לכל העמודים עם לחיצה על שיפט) ואז הנתונים משתרשרים אוטומטית זה אחרי זה (צריך רק לשים לב שגודל התיבה הוא בדיוק כגודל הפונט, אם היא תהיה קטנה מידי הכיתוב לא ייכנס ואם גדולה מידי ייכנסו לך שני נתונים בתיבה).
בהצלחה.

דרך אגב: אם עושים חיפוש והחלפה ומצליחים להבדיל בין נתון לנתון(למשל ע"י אנטר בין כל יום..) אז אפשר להחליפו בסמל כל שהוא(כל זה עוד באופיס אפשרי) ואחר כך להחליף את הקודב"מעבד מסגרת"
כך אפשר ליצור מסגרות טקסט בגודל המאפשר עבודה גמישה וללא שום זליגת נתונים של שני נתונים לתיבה אחת.

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כמדומתני שגם בקוויקסופט יש סרטון הדרכה על כך, בעברית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה