מאיפה אני זוכר את זה?תיון מדמם
מאיפה אני זוכר את זה?תיון מדמם
ועוד כמה דברים שכבר לא הבנתי.
כאן כבר הרסת..."צל של ידית דלת", "זבוב חג על נורה", "קרוקס שמוט סוליה", "אנחתו הצורמת של כיסא המנהלים", "רוכסן הג'קט הכתום", "נמלה בחריץ המרצפת", "דמעה מותשת בסבך הזקן" - - -
זכורני 2 שמות ששמעתי ממישהו שראה באנשהו:גנזל ושיקופיצקי, כנפא ומיסטקערער, ברגערנדערוביטש ובוזגלו
על איזה סדר אתה מדבר? (ליל הסדר? אוי ווי! לאיפה הגענו??)נפש החיים על הסדר
מ. אסתר
יבאר נא מר כוונתו (אם לא שכוונתו לשמות של סופרים)ירמיהו ד.
אגב, שם כמו 'ארנולד זעקל בוזגלו', הולך?החלטתי בהפוך על הפוך, שגם שם פשוט יהיה טוב, ובלבד שיהיה בעל אופי אצילי ומורם מעם, כראוי וכיאה. שכן לא הרי זלמן ולעמל, געצל וזעקל, אלכס ופייטל, כהרי אברהם ומנחם, חיים ושלום, יהושפט וארנולד. ואותה מידה במשפחות, לא הרי גנזל ושיקופיצקי, כנפא ומיסטקערער, ברגערנדערוביטש ובוזגלו, כהרי שוורץ ונתניהו, אסולין ופלדמן, הס ובאואר.
פ. חובב.נח שוורצברגנדרוביץ'
עפעפיהם בבירורים אחרונים לקראת שידוך
ועפעפיהם בבירורים אחרונים לקראת שידוך
המשכתי לחשוב, בשביל זה יש גלגלים במוח.
האישית.נראה לי קצת שפל להקריב את אשת הסופר הנאמנה על מזבח פתרון מצוקת הקריירה האישיים
בשוויון.מי יוכל להישאר שוויון נפש מול הפחד הזה?
תודה מיוחדת,שלא שמתי לב לקילומטראז' שעברתי
זה עמוד ד'?אולי זה לא נראה כך, אבל אני באמת מייחל לשמוע מה טוב ומה לא, אלו קטעים מטריחים ואלו ממש במקום, אלו דורשים שיוף ומה לא עובד. יעזור לי הרבה.
במסגרת שבוע האיור של פרוג, נזכרתי בדבר המדהים הזה שיצרה הגב' @נעה כץ בכישרון בלתי נדלה, עבור העמוד הראשון ביומן הנוכחי.
הביטו ותחי נפשכם
צפה בקובץ המצורף 502315
הסיפור המלא מאחורי זה הוא ארוך, אבל בקיצור נמרץ, מדובר בעוד אחת מן המבוכות הפוגשות למיטב הבנתי הרבה מן העוסקים בתחומי העניין שלנו, רעיון בוהק שדועך בחולות המציאות.
כך זה היה: לפני איזה שנה וחצי קמו כמה יזמים נחמדים עם חלומות גדולים מתוך הפרום, ותכננו להשיק מין גליון ספרותי/אמנותי אינטרנטי, עם הבטחות גדולות לרווחים אינסופיים.
העסק הלך והתקדם והובאו מקצוענים בעלי שם לסייע להרים את העסק, חברת יח"ץ קפצה על המציאה, עורך גויס, שם מעורר געגועים נבחר, כותבים ומאיירים, גרפיקאים ומעמדים, הכל היה, אפילו דד-ליין. ריח של היסטוריה היה שם.
כל השותפים קיבלו תפקידים, יצאנו לדרך, וכך קם והיה פרק הפיילוט לסדרת היומן הזו.
@נעה כץ קיבלה את הפרק וכאמור, הממה את חושי הכותב והעורך וכל הצופים ביצירתה הנ"ל.
מה שקרה לאחר מכן היה בנאלי כמעט. העסק שקע ואף אחד לא התעניין יותר בזה. אולי כי סופסוף הבינו שלא כל מה שבתכניות מנצנץ כל כך הוא אכן עד כדי כך.
מדי פעם לאורך השנה האחרונה נזכרתי בזה, וניסיתי לברר מה מתקדם, עד שהבנתי נסתם הגולל ההוא.
אבל כבר התחברתי לרעיון, ושרבטתי לי כבר יסודות לאיזה עשרה עמודים, והחלטתי לעשות את זה כאן.
אולי יצא מזה משהו.
תודה!ו @נעה כץ אואווו!!! הוא שופך אור עשיר על הדמות שהצטיירה בראש. איזה דיוק! מדהים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: