מידע שימושי מידע- קערעסטיר - כל הפרטים

חכמיהרזים

משתמש מקצוען
אנחנו רוצים לנסוע לקערעסטיר בשבוע הבא
אנא אם מישהו יש מידע על המקום
על ההכנסת אורחים
מתי פתוח וכו' וכו'
הכל מאד יעזור לנו כתובות מייל וטלפונים וכו' וכו'

(:keep smiling

משתמש פעיל
הינו שמם לפני כחודשיים.
יש רכבת לכניסה לעירה בתחנה שנקראת בודרוקרעסטירר ומשם נכנסים לעירה ופשוט הולכים ישר ישר ישר, ולאחר כרבע שעה יש את בית הכנסת האורחים שפתוח למיטב ידיעתי כל היום ומסתובבים בו יהודים טובים ויש שם אוכל מכל מיני סוגים ובית כנסת ..... והחדר של רעב שיעלה...
ואם ממשיכים עוד כעשר דקות בעליה גדולה מגיעים לציון שבפתחו יש שומר גוי שיפתח לכם את שער בית הקברות.

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
הינו שמם לפני כחודשיים.
יש רכבת לכניסה לעירה בתחנה שנקראת בודרוקרעסטירר ומשם נכנסים לעירה ופשוט הולכים ישר ישר ישר, ולאחר כרבע שעה יש את בית הכנסת האורחים שפתוח למיטב ידיעתי כל היום ומסתובבים בו יהודים טובים ויש שם אוכל מכל מיני סוגים ובית כנסת ..... והחדר של רעב שיעלה...
ואם ממשיכים עוד כעשר דקות בעליה גדולה מגיעים לציון שבפתחו יש שומר גוי שיפתח לכם את שער בית הקברות.
כמה זמן נסיעה משדה התעופה ברכבת לעיירה?

משתמש פעיל
כמה זמן נסיעה משדה התעופה ברכבת לעיירה?

אנחנו לא נסענו משדה התעופה אלא מבודפסט,
אז אני יכולה לומר שמהתחנה המרכזית הגדולה בבודפסט הנסיעה ברכבת היתה שעתיים ושלושת רבעי.
-לתחנת רכבת הזו מגיעים כמדומני כל קווי המטרו היא התחנה המרכזית אז זה צריך להיות פשוט להגיע אליה.
[כדאי כשמגיעים לתחנה בקרעסטירר להיכנס לביתן לקנות כרטיסים לחזור כי נסגר מוקדם המכירה ואין מצב לנסוע שם בלי כרטיס]

חכמיהרזים

משתמש מקצוען
הינו שמם לפני כחודשיים.
אם אני מגיע בשעות לילה המאוחרות יש עם מי לדבר?
יש טלפון של מישהו שם?
אם אני אני רוצה לישון שם לילה מה ניתן לעשות?

זהבית87

משתמש מקצוען
אנחנו רוצים לנסוע לקערעסטיר בשבוע הבא
אנא אם מישהו יש מידע על המקום
על ההכנסת אורחים
מתי פתוח וכו' וכו'
הכל מאד יעזור לנו כתובות מייל וטלפונים וכו' וכו'

תשאיר לי מייל
אמסור לכם טלפון של משפחה שנמצאת שם כמה חודשים במשך השנה
בוודאי יידעו לעזור לכם

משתמש פעיל
כאן יש מספר של מישהו מקרעסטירר שיוכל לענות לשאלות ספציפיות:
ברוך- ++447967935018
בהצלחה לכולם.
[רק לא להטריד בהרבה שיחות שלא יהיה לא נעים......;);)]

חכמיהרזים

משתמש מקצוען
האם מישהו התנסה בלינה בקערסטיר
בהכנת אורחים במקום
או באיזה מלון או צימר שם או בסמוך
האם מבחינת אוכל אפשר לסמוך שיהיה מספיק אוכל ע"י ההכנסת אורחים שם

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מניסיון שלי, בהויז (רובין, על הרחוב הראשי) יש טונה וביצים עם לחמניות/קרקרים חינם, פתוח כל הזמן אבל בשעות הלילה אין אנשי צוות במקום, כך שאי אפשר להזמין ארוחה או לינה, רק לאכול ממה שיש שם. המיטות שם לא משהו. המושג של אוכל בשרי חינם בשעות הצהריים כבר לא ממש עובד, רק ביארצייטים.
לסיכום מבחינת אוכל - אם אתם לא צריכים לאכול ארוחה חמה תסמכו על מה שיש. אם אתם רוצים לאכול כמו שצריך - להזמין.

בגאסט הויז (פרידלנדר, באמצע העליה) יש פחות מזה בדר"כ, אבל אם מזמינים בתשלום הוא מביא יותר יפה. לא ישנתי שם אבל שמעתי מחברים שהמיטות שם יותר נוחות.

יש שם כמה אפשרויות לינה נוספות, לא יכול להגיד שניסיתי את כולם, אבל בגדול אני חושב שרובן תהיינה יותר טובות מההכנסות אורחים המדוברות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה