סקרן בקטנה
משתמש פעיל
איך אתה יודע אם אפשר לסמוך על הבורסה מדובר במשהו מפורסם? ידוע למשל שיש ברוקרים מפוקפקים...
איך אתה יודע אם אפשר לסמוך על הבורסה מדובר במשהו מפורסם? ידוע למשל שיש ברוקרים מפוקפקים...
אז ככה כמו שהסברתי כבר במטבעות דיגטליים אין ברוקר זה ישירות בבורסה עצמה, איפה שקורה הדברים. ואני סוחר בבורסה שהיא הגדולה בעולם אז ככה שאני פחות פוחד, זה בערך כמו לחשוש שנאסדק תגנוב לך את המניות.ועוד משהו אם אני מבין נכון הקורס שהבאת של המסחר היומי הוא בעיקר לתיקים קטנים לא?
לא הבנתי אם כוונתך לקורס של יוליה,ועוד משהו אם אני מבין נכון הקורס שהבאת של המסחר היומי הוא בעיקר לתיקים קטנים לא?
ברצוני לפתוח, אשמח אם תוכל להעלות קישור.באם אתה מעוניין לפתוח חשבון בבינאנס שים לב לפתוח את החשבון רק דרך הקישור הזה כי זה ייתן לך הנחה מאוד משמעותית בכל העמלות
הא אוקיי אני הבנתי שמדובר על סביבות ה 3000$לא הבנתי אם כוונתך לקורס של יוליה,
במידה וכן מה נקרא אצלך תיק קטן?
זה קורס על מניות עם שווי שוק שוק נמוך [עד 300 מליון דולר], ומחיר המניות עד 5$, לא בהכרח שזה לתיקים קטנים,
היא מראה שם באחד הסרטונים סיכום מסחר של אחד החודשים [ב2017] ומראה שם איך על תיק של 10,000 $ הרוויחה 42,000$ באותו החודש, וכל זה מבלי לסכן יותר מ1% מהתיק.
לא נשמע לי אמין.היא מראה שם באחד הסרטונים סיכום מסחר של אחד החודשים [ב2017] ומראה שם איך על תיק של 10,000 $ הרוויחה 42,000$ באותו החודש, וכל זה מבלי לסכן יותר מ1% מהתיק.
האמת גם לי ובכל אופן ברור שמדובר במשהו חד פעמי אבל כנראה הרעיון הוא שאפשר להשיג רווחים סבירים (בגדול אם היא עושה על התיק מספיק ממוצע של 3% בחודש זה השיג מדהים של 36% בשנה אבל גם על זה לא הייתי מאוד מאמין)לא נשמע לי אמין.
תקנו אותי אם אני טועה
עוד לא התחלתי לסחור, אני באמצע פתיחת חשבון אצל אינטראקטיב ישראל,אם הבנתי נכון אתה עדיין לא התחלת לסחור בפועל?
כי באתר הבנתי שמחוברים במשך זמן הלימוד ואח"כ זה בתשלוםעוד לא התחלתי לסחור, אני באמצע פתיחת חשבון אצל אינטראקטיב ישראל,
התשלום הינו חד פעמי, וממשיכים להיות מחוברים לקהילה לתמיד.
אין הסבר על תוכנת המחסר,כי באתר הבנתי שמחוברים במשך זמן הלימוד ואח"כ זה בתשלום
ודרך אגב היא מסבירה שם גם על תוכנות מסחר?
אתה ממש טועה,@שלגון יש לך אחריות אתה המייצג שלה כאן
בכלל לא התכוונתי לאחריות התכוונתי שנחכה לראות אם תצליח ואז זה ישפיע על היחס שלנו לקורסאתה ממש טועה,
לא לוקח שום אחריות אין לי שם מניות
אני רואה את זה אני נזכר בווארט מדוע בברכת האורח [בברכהמ"ז] אומרים ש'יהיה נכסיו ונכסינו מוצלחים וקרובים לעיר', באנו לברך את הבע"ב לא את עצמינו?@שלגון כולנו מתפללים להצלחתך הצלחתך הצלחתנו
השאלה עד כמה זה אמין הקובץ הזה בסופו של דבר זה קובץ אקסל שגם אני או אתה יכולים לעשותבקישור הזה יש יומן מסחר ומעקב של 5 שנים אחרונות של רז גמליאל, שגם מתמקד בעיקר במניות הפני סטוקס, ניתן לראות באקסל שלו, הרבה או אולי אפי' רוב חודשים שהרוויח יותר מ50,000 $ לחודש,
אז תשאלו מדוע הוא משקיע כל כך הרבה מזמנו בשביל ללמד תלמידים?
כשיהיה לכם תשובה מה בוער לטראמפ להיות איש שנוא אצל חצי עולם, ומה בוער לניר ברקת להיות האיש הכי שנוא בארץ יהיה לכם תשובה גם על זה!
על זה אומר הפתגם [מקווה שאני מצוטט נכון] אדם יכול לשקר לפעמים להרבה אנשים, ויכול לשקר הרבה לקצת אנשים, אבל לא יכול לשקר הרבה להרבה אנשים.השאלה עד כמה זה אמין הקובץ הזה בסופו של דבר זה קובץ אקסל שגם אני או אתה יכולים לעשות
נראה לי שיוליה תלמידה שלו בעבר, לא בטוח.אתה מכיר מישהו שלמד אצלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: