אני כבר די הרבה זמן בודק את הנושא, אבל אני בפירוש חדש בתחום, את הקורס למדתי ממש עכשיו, הוא מסביר גם את ניתוח טכני וגם הערכת שווי, וגם מסחר לפי חדשות, וגם כיצד להשתמש בסורק מניות, בסופו של דבר צריך את כל הכלים האלו בשביל לעשות עיסקאות טובות, ויש שם פורום פעיל שכל אחד מעלה עיסקאות שזה מאד חשוב.
לגבי הקרס של אינטראקטיב לא יודע, אבל בכל אופן לא נראה לי שהוא מתמקד בפני סטוקס, וזה מצריך ידע מיוחד, ובסופו של דבר שם הכסף הגדול, במניות של חברות גדולות יותר יש כרישים גדולים שסוחרים בהם, כך שהסוחר הקטן לא יוכל לעולם להתמודד איתם.
הרעיון של קבוצת מייל זה רעיון מעולה, מכיון שכפי שכבר שמעתי מהרבה לא הקורס העיקר כי אם הקהילה, שכל אחד מעלה עיסקאות ומבינים לפי זה מה היה נכון ומה לא. אדרבה תרים את הכפפה!!!
אני עדיין לא התחלתי לסחור אני בתהליך פתיחת חשבון באינטראקטיב, שזה לוקח קצת זמן, [וגם צריך דרכון בתוקף], כך שאני לא יודע להגיד לך לגבי הרווחים, אבל דבר אחד אני יודע שיש כאלו שעושים שם הרבה כסף. אמנם הם רק 10% אבל בכל עסק אחוזי ההצלחה הם באיזור 10% השאר קורסים כידוע, העניין במניות הוא שיש כאלה שחושבים שזה הימורים, אז מי שחושב שזה הימורים שלא ייכנס כי הוא בוודאי יפסיד, זהו מסחר לכל דבר.
אגב הניק
@moti!a הוא זה שהפנה אותי, בן אדם יקר שאוהב לעזור ומבין גדול בתחום, ומגיע לו תודה על כך.