הראלנו,נו
אני אומרת לך שוב, המיקום קצת בעייתי, אתם בסוף תקבלו את הכסף, השאלה היא כמה הסוף הזה יהיה בסוף או בהתחלה
מי החברה המבטחת שלו?
הראלנו,נו
אני אומרת לך שוב, המיקום קצת בעייתי, אתם בסוף תקבלו את הכסף, השאלה היא כמה הסוף הזה יהיה בסוף או בהתחלה
מי החברה המבטחת שלו?
בעזרת ה' יהיה בסדר!הראל
חגורים כןניסים ונפלאות!! !לפי התמונות נראה משהו הרבה יותר קשה
בטח אצלכם כולם היו חגורים?
יש לבעל הרנו ביטוח מקיף?
אגב ישנם כאבים ממכות יבשות וצפצופים באוזנים וכל מיני תופעות שמגיעות גם יותר מאוחר ,בעזרת ה שלא יגיעו ,אבל תהיו ערניים!!
לא נראה לי שזה נכון(שימי לב שהמחיר של הביטוח חובה יעלה - גם אם אתם לא האשמים).
בהחלטהסחבת היא חלק מהפרוצדרה
ביררנו את זה הלוך ושוב לאחר תאונה עם אמבולנס, כשהאמבולנס היה אשם.לא נראה לי שזה נכון
אנחנו המאזדה נסענו בכביש הראשי (מהירות מותרת 90) והוא הגיח מהכביש ירידה שרואים בצד שיש לו שם תמרור עצור חתך מול הפרצוף שלנו את הנתיב כדי להשתלב בכביש הנגדי, לא היתה שום דרך לעצור ונכנסו בדלת שלו, למזלו הוא יצא עם החיים במצב קל בינוני, המשטרה אומרת שברור שאין בנו אשמה ושנגיד תודה שאנחנו לא הנהג השני (הרנו החדש יומיים על הכביש, כך לדברי הגרר)
גררו את הרכב שזה כמובן לחלקים שלמנו גרר ושמאות העברנו קבלות לסוכן (נראה אם הוא יעיל או שהוא גם יוציא את הנשמה), השמאות נמוכה יותר ממה ששלמנו בפועל, היה ברכב מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס
היה גם ברכב את המחשב שהלך פייפן וגם פלאפון
חוץ מהכאבים בחזה גב (לא שלי, אני ב"ה לא הייתי בנסיעה הזו למזלי) בעיקר בשכיבה, והרבה הרבה עגמת נפש, ובכל אופן משתדלים לשמוח כי זה בטוח טוב לנו רק שעינינו מוסתרות
(שימי לב שהמחיר של הביטוח חובה יעלה - גם אם אתם לא האשמים).
לא נראה לי שזה נכון
ביררנו את זה הלוך ושוב לאחר תאונה עם אמבולנס, כשהאמבולנס היה אשם.
זה מה שאמר לנו כל מי שנוגע בתחום.
גמני אשמח לשמוע אחרת
מדובר על רכוש צ"ג ומקיף בלבד!מה שאנשים עושים בד"כ בנזקי רכוש, שאם צד אחד מודה באשמה, אז הסוכן של הצד השני מגיש תביעה ישר לחברת הביטוח של הנהג הפוגע, ואז בד"כ חברת הביטוח של ה"לא אשם" לא יודעת שהיתה תאונה וממילא אין השתתפות עצמית ואין העלאה בפרמיה.
אם אין מי שמודה באשמה - אז שניהם ישאו בנזק של השתתפות עצמית ושל אי העדר תביעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: