דרוש מידע מידע על סגנון ישיבה

אמונה וזה הכול.

משתמש פעיל
הייתי שמחה לשמוע ממי שמכיר מה הסגנון של ישיבת שטרנבוך, כמות בחורים, סגנון של הבחורים, לאיזה ישיבות מתקרבת בסגנון...וכל מידע יעזור מאד!
תודה רבה!!!

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
תבררו אצל מי שמכיר את הבן שלכם , אם זה מתאים לו
נותנים שם הרבה עצמאות לבחורים, ולא כל בחור מצליח לעמוד בזה שלא לקחת את זה למקומות שההורים לא היו רוצים.

יאר שר

משתמש רשום
אני גבאי באיחוד בני הישיבות
אני שלחתי את זה בתפוצת מייל אני צריך את המייל שלך ליצירת קשר עם כל התשובות שאני יקבל
הייתי שמחה לשמוע ממי שמכיר מה הסגנון של ישיבת שטרנבוך, כמות בחורים, סגנון של הבחורים, לאיזה ישיבות מתקרבת בסגנון...וכל מידע יעזור מאד!
תודה רבה!!!

משה שולמן

משתמש מקצוען
אני גבאי באיחוד בני הישיבות
אני שלחתי את זה בתפוצת מייל אני צריך את המייל שלך ליצירת קשר עם כל התשובות שאני יקבל
תודה רבה!!!
נו אתם יכולים לפנו אלי למייל 6343116 שתודל וכו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה