אשדוד
היכן שלחו?היום שלחו הודעות מועדת רמלה.
קבלתי עכשיו הודעת שיבוץהיכן שלחו?
לא קבלתי שום הודעה
אני ביהודה עדיין לא קבלתי הודעת שיבוץ.מישהו קיבל שיבוץ ביהודה???
אני ביהודה עדיין לא קבלתי הודעת שיבוץ.
אני עדיין לא יודע מה הציון שקיבלתי במבחן שאחרי ההדרכה
איך יודעים מה הציון ?
יש לך סמרטפון?אני ביהודה עדיין לא קבלתי הודעת שיבוץ.
במבחן הם שאלו למי אין פלאפון והם רשמו את זה ואמרו שיחלקוהיום שלחו במייל הודעות מוועדת רמלה.
מה עם הסמארטפונים של ועדת רמלה?? מישהו יודע אם מחלקים?
לא. למה? הם שולחים הודעות בSMS?יש לך סמרטפון?
כל מזכיר קיבל יחד עם מזודת הקלפי שלו תוספת של תיק שחור ממותג ששוקל להערכתי יותר מקילו אחד כשהוא חתום וסגור באזיקון מיוחד ע"מ למוסרו למפקח ביום הבחירות אין לי מושג מה תיק זה מכיל ומה יש בתוכנו שהוא שוקל כך אבל זה העובדההיום שלחו במייל הודעות מוועדת רמלה.
מה עם הסמארטפונים של ועדת רמלה?? מישהו יודע אם מחלקים?
יש שם את האפוד + מצלמה + סוללה רזרביתכל מזכיר קיבל יחד עם מזודת הקלפי שלו תוספת של תיק שחור ממותג ששוקל להערכתי יותר מקילו אחד כשהוא חתום וסגור באזיקון מיוחד ע"מ למוסרו למפקח ביום הבחירות אין לי מושג מה תיק זה מכיל ומה יש בתוכנו שהוא שוקל כך אבל זה העובדה
עקרונית כעת הראשי צוות מתחילים להתקשראני ביהודה וגם מחכה כבר לשיבוץ
לא עונים שםעקרונית כעת הראשי צוות מתחילים להתקשר
מי שממש לא יכול לחכות אפשר להתקשר לועדת יהודה 02-5024221 ולפי מספר זהות הם בודקים אם שובצתם ואיפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: