כמה זמן ארכו הלימודים? ואיזה שפות לומדים שם?יש לימודי ערב בבית המורה של שצ'רנסקי, אני למדתי שם וממליצה מאוד!
רציניים, מורות טובות, ועוזרים בהשמה - בזמני לפחות
מבחינת עומס - נראה לך שייך לשלב במקביל ללימודי מסלול בסמינר?יש לימודי ערב בבית המורה של שצ'רנסקי, אני למדתי שם וממליצה מאוד!
רציניים, מורות טובות, ועוזרים בהשמה - בזמני לפחות
לא שיך!!מבחינת עומס - נראה לך שייך לשלב במקביל ללימודי מסלול בסמינר?
לימודים ארכו שנתיים פלוס עוד כמה חודשיםכמה זמן ארכו הלימודים? ואיזה שפות לומדים שם?
לא יודעת להגיד כשילוב עם לימודים בסמינר, אני שילבתי עם עבודה בבוקר, בהחלט זה היה מורכב, אבל אפשרי.מבחינת עומס - נראה לך שייך לשלב במקביל ללימודי מסלול בסמינר?
תודה!לימודים ארכו שנתיים פלוס עוד כמה חודשים
למדו כמו במסלול של הסמינר
סי פלוס פלוס, אסקיואל, ג'אווה, ג'אווה סקריפט, סי שארפ,
לא זוכרת את הכל.... בכל אופן זה היה לפני ארבע שנים
ארבע, כלומר שלוש ימי חול מארבע וחצי עד בערך עשר בלילה, פלוס יום שישי בבוקרתודה!
וכמה ימי לימודים היו בשבוע?
אפשר פירוט?יש בפרוג לימודי תכנות לאינטרנט.
אני מאד נהנית שם
מכירה 3 בנות שעושות את זה בהצלחה מרובהמבחינת עומס - נראה לך שייך לשלב במקביל ללימודי מסלול בסמינר?
html+css+js+wp+php+jqery+angularאפשר פירוט?
מה זה כולל? איפה ואיך עובדים אח"כ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: