ואם זה אחד שלא נרדם בטיסות הוא דפק לעצמו גם את הטיסה וגם הוא ינחת חצי שיכור מעייפותאפשר לא לישון לילה לפני זה + כוס יין (רק אולי לא יעלו אותכם לטיסה בגלל זה) וזה ממלא חצי טיסה.
ואם זה אחד שלא נרדם בטיסות הוא דפק לעצמו גם את הטיסה וגם הוא ינחת חצי שיכור מעייפותאפשר לא לישון לילה לפני זה + כוס יין (רק אולי לא יעלו אותכם לטיסה בגלל זה) וזה ממלא חצי טיסה.
טיפות פנסטיל, כן, נגד עקיצות, מרדים כמו שצריך 20 טיפות והטיסה נעלמת! מנסיון של אח שלי.ואם זה אחד שלא נרדם בטיסות הוא דפק לעצמו גם את הטיסה וגם הוא ינחת חצי שיכור מעייפות
דווקא בהמראה היה לי סחרחורת הזויה, ובמטוס השני אחרי העצירה, הסתכלתי מהחלון , גם הסתחררתי אבל הרבה פחות,זה ממש חוויה, רק ההמראה קצת מפחידה.. ולא להסתכל מהחלון בזמן ההמראה זה מפחיד באמת, ואם את מעל הים גם לא להסתכל בחלון - זה מלחיץ עוד יותר..
מסתבר שלא תמיד. לי נתנו להעלות עם בקבוק מים שהבאתי... - לפחות ביציאה מהארץ. בכניסה הם זורקים
תלוי בשדה תעופה.
בארץ בד"כ קשוחים בעניין הזה. מעניין שנתנו.
מהארץ אפשר להוציא מים. נסעתי 3 פעמים והוצאתי מים מהארץ בלי שום בעיה.. בחזור מארה"ב זורקים בקבוק. אגב, המלצה מניסיון. הם זורקים רק בקבוק מלא, כלומר אפשר לרוקן אותו ולמלא בשדה. מומלץ ביותר. היינו קבוצה של בנות. הראשונות ראו שאפשרי והודיעו לבנות הבאות...ביציאה מהארץ נותנים להכניס נוזלים בשאר שדות התעופה בעולם אין כזה דבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: