זה של עמנואל לא? אז מה זה קשור להר יונה?בשנת 2020 נמכרו בהר יונה 22 דירות כן ירבו
על פי נתוני רשות המיסים
קהל חסידי ירושלים הם פרשו מקרלין לפני שנים רבות וקוראים לעצמם בשם זהאיזה קהל חסידים???
יש מאות ברחבי הארץ...
נכון אך מי שבא עכשיו צריך לבא עם רכב צמוד כי בנתיים אין משם תחבורה רשמית לבני ברק ירושליםאני לא יודע אם אתם מעודכנים, אבל היום חריש זה העיר המתפתחת המתאימה ביותר לציבור החרדי, יש כמעט את כל סוגי הקהילות ומשפחות חרדיות זורמות לשם בקצב מסחרר, המחירים שם בכלל לא יקרים ביחס לדירה האיכותיות שמקבלים וביחס לזה שזה 45 דקות מהמרכז,
ומי שיש לו ראש עסקי מבין ששווה לו לקנות בחריש כי עוד 10 שנים המחירים יעלו ויגיעו למחירים של בית שמש,
החכם עיניו בראשו ויקח את הנושא ברצינות אולי באמת חריש תיהיה הפתרון בשבילו...
נכון, אין תחבורה ישירה, אבל כמדומני שבשלב הזה יש הסעות קבועות לירושלים, אבל כמעט ב 100% יהיה בסופו של דבר תחבורה מסודרת גם לבני ברק וברור שזה שווה את ההשקעה, כי רואים איך חריש מצליחה ומתפחת בפן החרדי בצורה מדהימה, ואם אתה חושב לטווח הרחוק ברור שזה שווהנכון אך מי שבא עכשיו צריך לבא עם רכב צמוד כי בינתיים אין משם תחבורה רשמית לבני ברק ירושלים
אני לא יודע אם אתם מעודכניםאני לא יודע אם אתם מעודכנים, אבל היום חריש זה העיר המתפתחת המתאימה ביותר לציבור החרדי, יש כמעט את כל סוגי הקהילות ומשפחות חרדיות זורמות לשם בקצב מסחרר, המחירים שם בכלל לא יקרים ביחס לדירה האיכותיות שמקבלים וביחס לזה שזה 45 דקות מהמרכז,
ומי שיש לו ראש עסקי מבין ששווה לו לקנות בחריש כי עוד 10 שנים המחירים יעלו ויגיעו למחירים של בית שמש,
החכם עיניו בראשו ויקח את הנושא ברצינות אולי באמת חריש תיהיה הפתרון בשבילו...
אני לא יודע מה אתה מדבר אבל הציבור שיש היום בחריש הוא אפי' לא רבע ממה שיש בעפולהומשפחות חרדיות זורמות לשם בקצב מסחרר, המחירים שם בכלל לא יקרים ביחס לדירה האיכותיות שמקבלים
כנראה שאתה לא מכיר מספיק את ההתקדמות של חריש והייתי מציע לך לבדוק טוב לפני שאתה מדבר על כמויות תושבים, בחודשים הקרובים הולכים להיכנס המון משפחות לעיר וזה בנוסף לכמות הגדולה של המשפחות שקיימות היום,אני לא יודע אם אתם מעודכנים
אבל מה שכתבת יש גם בעוד הרי פריפריה כמו בהר יונה ועפולה
ואגב 45 ד' מהמרכז זה עם רכב כך שאם תשווה לעפולה למשל או להר יונה שהם שעה ברכב מהמרכז אז זה בסה"כ עוד 15 ד' נסיעה נו....
אני לא יודע מה אתה מדבר אבל הציבור שיש היום בחריש הוא אפי' לא רבע ממה שיש בעפולה
והמחירים... אפשר למצוא את אותם דירות איכותיות המהוללות במחיר של 200K ש"ח פחות בערים אחרות...
בא נדבר דוגרי,
אין בעיה שמגדילים ומפריזים במקום שאתה מעונין בפיתוח שלו אבל למה ללכלך ולשקר על מקומות אחרים, אה?
אם אני לא מבין במה שקורה בחריש אז למה אתה מבין מה קורה בהר יונה ?
חבל לי על ההתכתבות עם מישהו שלא מבין ולא מכיר
אינטרס ?חבל לי על ההתכתבות עם מישהו שלא מבין ולא מכיר וחבל שאתה אומר שזה נתונים שיקריים
כנראה שיש לך אינטרס לשווק רק את הר יונה
אני בסך הכל רוצה שהציבור יידע שיש עוד פתרונות למצוקת הדיור ואני לא בא לשווק שום דבר ואין לי שום אינטרסים
שכל, בגלל שהדירות ריקות זאת הזדמנות לקנות במחירים טובים כי יום יבא והמחירים יעלואה..
בחודשים הקרובים....
ומי אמר לך שבהר יונה זה לא ככה, אה?
אני מכיר טוב טוב את חריש אני שם כל יומיים אין שום ענין להעלות נתונים שקריים בפורום מכובד כזה..
עליית מחירים ?
עם הצפה של כ"כ הרבה דירות ריקות ?
בא נדבר דוגרי,
אין בעיה שמגדילים ומפריזים במקום שאתה מעונין בפיתוח שלו אבל למה ללכלך ולשקר על מקומות אחרים, אה?
טוב,שכל, בגלל שהדירות ריקות זאת הזדמנות לקנות במחירים טובים כי יום יבא והמחירים יעלו
ולא באתי לדבר על הר יונה יכול להיות שזה מקום טוב מאד, אני בסך הכל מעדכן מה קורה בחריש
אה, נכנסת עם הניק השני שלך, בהצלחההר יונה היא לא שעה מבני ברק אלא שעה ורבע,
ישנם עוד הרבה מעלות שיש בחריש שאין בשום מקום אחר,
מספיק להיות פעם אחת בחריש בכדי להבין במה מדובר,
המדינה השקיעה מליונים להקמת עיר חדשה בישראל, לא מדובר בלהקים שכונה בעיר קיימת,
לא סתם החילונים נאבקו בעבר על חריש, מה שלא קרה בהר יונה או בכל מקום אחר.
בדיוק,הר יונה היא לא שעה מבני ברק אלא שעה ורבע,
ישנם עוד הרבה מעלות שיש בחריש שאין בשום מקום אחר,
מספיק להיות פעם אחת בחריש בכדי להבין במה מדובר,
המדינה השקיעה מליונים להקמת עיר חדשה בישראל, לא מדובר בלהקים שכונה בעיר קיימת,
לא סתם החילונים נאבקו בעבר על חריש, מה שלא קרה בהר יונה או בכל מקום אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: