מידע על הדסה הר הצופים

שושי100

משתמש פעיל
מנסיון של 7 לידות שם ועוד כמה במקום אחר
אין על הדסה הר הצופים
ואפשר לראות שהתלונות הן מיעוט וכנראה לא כ"כ עדכני
ילדתי לפני 3 חושים שם והייתי מרוצה עד הגג
מ-הכל!!

עחאי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בכל בתי החולים האוכל רק בסדר
ממש לא!
ילדתי לפני חודש וחצי בעין כרם והאוכל שם ממש ברמה.
קודם כל בשפע עם גיוונים מרובים יש אחות אחראית שבודקת שכולם באו ואכלו ושכולם מרוצים. ארוחת בוקר בשלושת הימים ששהיתי שם: יום אחד עשו טוסט לפי בחירה, בוקר נוסף חביתה עם תוספות שונות ויום נוסף וופל בלגי. כל יום היה קינוח מגוון ומושקע בארוחת צהרים מלבד השפע וארוחת ערב גם האמת שאני ממש לא אוהבת הרבה דברים ושם היה לי תמיד מה לאכול.
זה משהו די חדש ההשקעה שם באוכל בסביבות ה-9 חודשים.
לעומתי חברה ילדה כמה ימים לפני בהר הצופים הייתה מאוד מרוצה מהצוות ומהמיילדות. אבל האוכל לעומת זאת היא טוענת שהיה על הפנים ממש בקמצנות. היא סיפרה לי שנשאר מעט לחמניות וצעקו על משהי שלא תיקח יותר מאחד וכו'
האמת שחשבתי שהאוכל בעין כרם והר הצופים אותו דבר אך התבדתי...

חיה זהבה

משתמש חדש
דווקא זכורה לי חוויה טובה מהאוכל של הר הצופים(לפני שנה וחצי)
היה טעים ובשפע,לפני שסגרו את חדר האוכל בדקו שכולם קבלו ואם לא הביאו למיטה.
הביאו בכיף גם לבעל...,
התינוקיה היתה מדהימה!

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
גם לי זכור שהיה שפע בהר הצופים ודאגו שכולן יאכלו, גם האוכל זכור לי כמשהו טעים, למרות שלי אישית אין כל כך תאבון בימים הראשונים שאחרי הלידה (הלוואי והיה נשאר כך גם אח"כ ;)) ואחרי קיסרי כל מיני דברים עדיף לא לאכול ע"מ למנוע סבל אח"כ (טוסטים, מאכלים מטוגנים וכו') אז האינדיקציה שלי לא משהו... אבל בהחלט זכור לי כמשהו לא רע בכלל.

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
דווקא מבחינת האוכל- הוא ממש בסדר ויותר מכך,
כל בוקר יש אחת שעומדת ומכינה אישית משהו משתנה לפי הזמנה.

אני נהניתי אבל לא בשביל לחזור לשם כנראה.
חדרי לידה ישנים, צריכים לעבור פרוזדור משותף לכל המחכים בקבלה, אין מספיק פרטיות.
החדרים ישנים ולא נעימים.
אין מקלחות ושירותים בתוך החדר אלא צמוד אליו (והייתי דווקא בחדרים הפנימיים)
הם משכיבים יולדות גם במחלקה ב' שהיא בעצם מחלקת סיבוכי הריון קצת לא נעים להסתובב שם ליד כאלו עוד לפני שמי יודע אם תזכינה להגיע לאחרי עם תינוק בריא בידיים.
מה שזה גורם בנוסף שהתינוקיה רחוקה מאד ממחלקה ב', צריך לעבור את המחלקה, את מחלקה א' ורק אחריה התינוקיה, ביום הראשון היה לי קשה עד בלתי אפשרי ללכת לשם והאחות לא הסכימה להחזיר את התינוק בעצמה כי 'הוא צריך את אמא' (אממה, אמא רצתה קצת לישון...)
גם בימים אח"כ היו אלף חשבונות אם ללכת או לא.
מבחינת ערבים- לא ראיתי הבדל גדול בינו לבין שאר בתי החולים שג"כ מלאים ערביות.

נערך לאחרונה ב:

Michal480

משתמש רשום
אצלי היה מזעזע בחדר לידה!!!
זה היה לפני חצי שנה, מישהו/ מישהי התנהג בצורה מחפירה ממש, אבל התלוננתי (לא בשבילי- כי לי זה כבר לא עזר, אלא בשביל הנשים האחרות שלא יעברו סבל דומה)
ולזכותם יאמר שהתיחסו מאד יפה לתלונה (עד כמה שניתן) חזרו אלי מספר פעמים הוא קיבל גערות מכמה וכמה אנשים וכתבו לו הערה בתיק וכו'

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
3 לידות בהר הצופים
ביקשת חסרונות (יש גם מעלות והרבה) - מעודכן ללפני 9 שנים.
1. המון צוות בלידה ובכל התהליך עד הלידה.. המון סטז'רים שמסתובבים, מכניסים אינפוזיה בצורה לא מקצועית וכואבת.. רופאים עם כל הפמליה, גם בלידה עצמה מביאים כח עזר כמו העובדת נקיון.
2. ערבים וכל החמולה - מסתובבים המון במחלקה, ומידי פעם מתפלח בן דוד קטן לסיור בחדרים...
3. בשבת - לא ממש מורגש שבת כשמעבר לוילון מתנהלות שיחות בפלאפון וכו'.
אבל למרות הכל יש יחס נהדר, מכבד, מבין, קשוב. הצוות מקצועי ומיומן.
ולמרות זאת - את ההמשך ילדתי בביקור חולים. חדרי לידה רגועים, אין סטז'רים, אין ערביות וחמולותיהן, חדר אוכל מעולה.

שריתי גוט

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בהר הצופים אין אוירה של חג/שבת ההייתי שם בליל הסדר היה נראה מידי יום חולי... והמון. חמולות...
בחדרי לידה לא הייתי ב"ה ילדתי כבר בקבלה...
בביקור חולים אולי זה לא סטייליסטי ללדת שם אבל האמת חדרי לידה חדשים מיילדות מדהימות רגוע ומרגישים אוירת חג הייתי שם הסוכות ושבועות והירגישו ממש חג הייתה רק חילוניה אחת בכל המחלקות...

dinaday

משתמש פעיל
3 לידות בהר הצופים
ולמרות זאת - את ההמשך ילדתי בביקור חולים. חדרי לידה רגועים, אין סטז'רים, אין ערביות וחמולותיהן, חדר אוכל מעולה.
רק חבל שביקור חולים לא שמעו על המושג "אפס הפרדה ועל "ביות מלא".
יש לו כל כך הרבה מה להציע והוא השתפר בהרבה תחומים, עוד קצת מאמץ....
ממש חבל!

dinaday

משתמש פעיל
אני הייתי שם בביות מלא לפני 3.5 שנים. התינוקת הייתה איתי כל הזמן כולל בלילה.
אפס הפרדה-אין.
ברצינות?
בבירור טלפוני מאתמול, לא ידעו על מה אני מדברת והעבירו את השיחה מאחת לשניה, עד שבסוף מי שענתה לי אמרה שיש אצלם "שהיית לילה" - התינוק מקבל את כל הטיפולים בתינוקיה בשעות הקבועות. אבל אין שום מערך בנוי לביות אמיתי. ואמרה לי שבשע"צ יש, אם אני מעוניינת.

ayle

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
קודם כל בשפע עם גיוונים מרובים יש אחות אחראית שבודקת שכולם באו ואכלו ושכולם מרוצים. ארוחת בוקר בשלושת הימים ששהיתי שם: יום אחד עשו טוסט לפי בחירה, בוקר נוסף חביתה עם תוספות שונות ויום נוסף וופל בלגי. כל יום היה קינוח מגוון ומושקע בארוחת צהרים מלבד השפע וארוחת ערב גם האמת שאני ממש לא אוהבת הרבה דברים ושם היה לי תמיד מה לאכול.
זה משהו די חדש ההשקעה שם באוכל בסביבות ה-9 חודשים.

כל הנ"ל היה בהר הצופים לפני שנתיים.
מקוה שעדיין.

שישיה

משתמש סופר מקצוען
באמת התנאים הפיזיים היו לא משהו, היא הייתה בתינוקיה רק בביקור רופאים בבוקר וזהו.
ולכן בלידה הבאה הלכתי לעין כרם שם היה אפס הפרדה וביות מלא מושלמים.
(הופס, התכופפתי שלא תפגע בי האבן)

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
רק חבל שביקור חולים לא שמעו על המושג "אפס הפרדה ועל "ביות מלא".
יש לו כל כך הרבה מה להציע והוא השתפר בהרבה תחומים, עוד קצת מאמץ....
ממש חבל!

יש המון אמהות שלא מחפשות ביות מלא .. מחפשות לנוח ולהתאושש..
הרי ההנקה בימים הראשונים לוקחת לפחות שעה, אז לגמרי הגיוני לנוח שעתיים על כל שעה של האכלה.. ויותר בטוח כשהאמא ישנה שהתינוק יהיה בהשגחה בתינוקיה.
אפס הפרדה - גם אני לא שמעתי על זה. תחכימי אותי..

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זה אפס הפרדה?
כל הטיפולים, הבדיקות, החיסונים וכו' נעשים ליד האמא.
כן, הרופאים מגיעים אליך לחדר והתינוק יכול להתחסן תוך כדי הנקה.
בעיני - אין יותר מנחם מזה לתינוק רך בן יומו.

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כל הטיפולים, הבדיקות, החיסונים וכו' נעשים ליד האמא.
כן, הרופאים מגיעים אליך לחדר והתינוק יכול להתחסן תוך כדי הנקה.
בעיני - אין יותר מנחם מזה לתינוק רך בן יומו.

כשאת נולדת זה גם היה כך?
יש לך חסכים מזה? אולי בעיות רגשיות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה