דרוש מידע מידע חשוב! איך מונעים עקירת שיניים

שאפומדיה

משתמש מקצוען
זה בעיה אפילו אם מיד נרדמו, את יכולה לעבור עם גזה רטובה על השיניים שלהם ולנקות לאחר שהם
סיימו לשתות.
גם הבן שלי לא מסכים מים,אז כרגע כדי שהסיפור לא יקרה לשאר השיניים
מצאתי פיתרון, אני שמה קצת קצת חלב וכל השאר מים,רק בשביל הצבע,
כי אם אני מביאה בקבוק עם מים הוא קולט שזה לא זה ודורש מטרנה....
נראה לי שהטיפה חלב הזה לא משמעותי מבחינת סוכר(מקווה)
אני מאמינה שזה גם לא טעים...אבל כרגע אין תלונות.
תודה לך ולכל מי שהעירה את עיני
נציל את זה מעכשיו תודה

LEVAVOT

משתמש פעיל
@פ.נ
אם זאת שן חלב לדעתי אין מה ללכת לרופא, כי לא יטפלו בה, המקסימום זה שיעקרו אותה..
גם הבת שלי קיבלה מכה חזקה והשן ממש זזה מהמקום, חיכינו כמה ימים והיא התיישרה.
אמנם היא מתנדנדת אבל זאת שן חלב שבסוף תיפול..
שן קבועה ודאי שצריך לראות אם אפשר להציל.

Ofisense

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אוטומציה עסקית
יוצרי ai

lizi_g

משתמש פעיל
אני רואה שהשיניים של הילדה שלי (בת שנתיים וחצי) מתחילות להרקיב - יש עליהן מין חיספוס צהבהב שלא יורד בצחצוח או בשפשוף.
כנראה שזוהי תחילתה של עששת.
היא לא לוקחת בקבוק- כן ישנה עם מוצץ, ואני מקפידה לצחצח לה שיניים או לשפשף אותן עם פיסת בד.

איך אפשר למנוע ולעצור את התקדמות העששת?

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
@פ.נ
אם זאת שן חלב לדעתי אין מה ללכת לרופא, כי לא יטפלו בה, המקסימום זה שיעקרו אותה..
גם הבת שלי קיבלה מכה חזקה והשן ממש זזה מהמקום, חיכינו כמה ימים והיא התיישרה.
אמנם היא מתנדנדת אבל זאת שן חלב שבסוף תיפול..
שן קבועה ודאי שצריך לראות אם אפשר להציל.
הבעייה היא שמדובר בשן בשרית

Ofisense

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אוטומציה עסקית
יוצרי ai
הר
אני רואה שהשיניים של הילדה שלי (בת שנתיים וחצי) מתחילות להרקיב - יש עליהן מין חיספוס צהבהב שלא יורד בצחצוח או בשפשוף.
הרופא שיניים אמר לי שאם מגיעים רק עם כתם,אז סתימה יכולה לעזור.
חשוב לעקוב!

MRF

משתמש מקצוען
אם מתחיל עששת רופאי השיניים ממליצים לאכול ארוחות מסודרות בלי נשנושים וצחצוח שיניים לאחר כל ארוחה והם שמים פלוראיד שמונע מהעששת להתפתח. מרגישים על השן אם האזור הצבוע קצת רך זה אומר עששת פעילה. אצל הילדה שלי ברגע שהפסקתי הנקה הפסיקה העששת נשארו כתמים.

המחלקה לרפואת שיניים לילדים – פדודונטיה

מנהל המחלקה:
פרופ' דיאנה רם

קבלת קהל: ימים א' – ה' בשעות 08:00 – 16:00

מיון ועזרה ראשונה: (ללא הזמנת תור מראש) בימים א,ב,ד,ה 08:00 - 09:30 בימי ד 09:00-10:00

בתאום טלפוני: 02-6776168, 02-6777635

מיקום המרפאה: בקומת הכניסה לבית הספר לרפואת שיניים

מזכירת המחלקה: גב' אירינה יורבורסקי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>l

MRF

משתמש מקצוען
המחלקה לרפואת שיניים לילדים בביה"ח הדסה הינה מובילה בתחום בריאות השיניים לילדים ולפעוטות בכלל, ולילדים מיוחדים ובסיכון גבוה בפרט.

במחלקה צוות גדול של רופאים מומחים ברפואת שיניים לילדים בעלי ידע רב וניסיון השוקדים, בצד הפעילות הקלינית הענפה, על מחקר המלווה בפיתוח ויישום שיטות טיפול חדשניות. את עבודת הרופאים מלווה צוות סיעודי מיומן, וכן מכשור טכנולוגי עדכני וחדיש.
המחלקה לרפואת שיניים לילדים ממוקמת בסביבה התומכת של בית החולים הדסה עין כרם, כך שהעבודה נעשית תוך שיתוף פעולה רציף עם רופאים נוספים ומומחים . בכל תחומי הרפואה, ומבטיחה טיפול מקצועי וכוללני בילד.

הן כמחלקה בבית החולים הדסה והן כמרפאת חוץ, נותנת המחלקה שירותים קליניים בתחום בריאות השיניים לאוכלוסיית הילדים על כל גווניה: מגיל הינקות עד גיל ההתבגרות; ילדים בריאים, חולים ומוגבלים.
השירותים הניתנים במחלקה מגוונים:

שירותי עזרה ראשונה, טיפול בטראומה והתייעצויות
טיפולי שיניים אלקטיביים לילדים ונוער – בשעות הרגילות וע"י רופאים במשמרת שנייה
פרויקט ה"בייבי קליניק" מהריון לילדות
טיפולים כוללניים, רב-תחומיים, לילדים עם צרכים מיוחדים ובסיכון רפואי גבוה
טיפולים תחת סדציה הכרתית, סדציה עמוקה
והרדמה כללית

קוביד

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הרופא בדק את שינייו ובתום הבדיקה הכריז, כי עלינו לבצע עקירה של ארבעת השיניים הקידמיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלווווווווווווווווווו
לא טרגדיה.
אמא שלי לא עשתה דרמה.
ופעם ראשונה שאני נבהל מזה שהייתי שש שנים בלי שיניים קדמיות.

אחת צפונית

משתמש מקצוען
גם הבן שלי עם עששת רצינית מהנקה:(
אנחנו במעקב צפוף אצל רופאת שיניים מומחית. היא בדעה לא לעקור כל עוד העצם לא נפגעת ואין דלקת. בה שבנתיים המצב סטטי כבר הרבה זמן.
נראה לי שיסורי מצפון בנושא לא ככ עוזרים העובדה שגם אצל הגדולים נהגתי בדיוק אותו דבר והוא היחיד עם כזו עששת. מה שבטוח שצחצוח יכול לעזור חלקית(אני מצחצחת לו מגיל 10 חודשים עם המברשת סיליקון-לא עזר לו ככ)

MRF

משתמש מקצוען
גם אצלי הגדולים ינקו בלילה והכל היה בסדר
ה2 הקטנים כבר לא
הסיבה היא או שתזונת האם השתנתה והיא אוכלת יותר מתוקים או שהאם פחות חזקה מבעבר [עקב הלידות גידול וטיפול וכו וכו] ולכן הסידן של התינוק שנולד מאמא חלשה יותר קצת פחות ולכן גם השיניים....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה