לאיזה רופא היא הלכה??אני מכירה משהו שהשן הסתדרה - היתה אפורה ממש וחזרה להיות לבנה
זה מממש חשוב לי
לאיזה רופא היא הלכה??אני מכירה משהו שהשן הסתדרה - היתה אפורה ממש וחזרה להיות לבנה
תודה לך ולכל מי שהעירה את עיניזה בעיה אפילו אם מיד נרדמו, את יכולה לעבור עם גזה רטובה על השיניים שלהם ולנקות לאחר שהם
סיימו לשתות.
גם הבן שלי לא מסכים מים,אז כרגע כדי שהסיפור לא יקרה לשאר השיניים
מצאתי פיתרון, אני שמה קצת קצת חלב וכל השאר מים,רק בשביל הצבע,
כי אם אני מביאה בקבוק עם מים הוא קולט שזה לא זה ודורש מטרנה....
נראה לי שהטיפה חלב הזה לא משמעותי מבחינת סוכר(מקווה)
אני מאמינה שזה גם לא טעים...אבל כרגע אין תלונות.
תבדקו טוב לפני שאתם עושים את זה !כפות פלואור כל 3 חודשים.
שום רופא.. מאליה זה הסתדר. השן קיבלה מכה מאד חזקה אז אולי זה שונה מעששתלאיזה רופא היא הלכה??
זה מממש חשוב לי
אוקי לאיזה לאיזה רופא היא הלכה??שום רופא.. מאליה זה הסתדר. השן קיבלה מכה מאד חזקה אז אולי זה שונה מעששת
לא הלך לשום רופא. הסתדר לבד. נס..אוקי לאיזה לאיזה רופא היא הלכה??
ברור שאני מדברת על שן שחורה כתוצאה מקבלת מכה חזקה
אז איך יש על זה את הסימון הירוק?חלב מכיל המווווון סוכר
חלב מכיל 4.9 גרם סוכראז איך יש על זה את הסימון הירוק?
קחי אותה בדחיפות לרופא שיניים.איך אפשר למנוע ולעצור את התקדמות העששת?
הבעייה היא שמדובר בשן בשרית@פ.נ
אם זאת שן חלב לדעתי אין מה ללכת לרופא, כי לא יטפלו בה, המקסימום זה שיעקרו אותה..
גם הבת שלי קיבלה מכה חזקה והשן ממש זזה מהמקום, חיכינו כמה ימים והיא התיישרה.
אמנם היא מתנדנדת אבל זאת שן חלב שבסוף תיפול..
שן קבועה ודאי שצריך לראות אם אפשר להציל.
הרופא שיניים אמר לי שאם מגיעים רק עם כתם,אז סתימה יכולה לעזור.אני רואה שהשיניים של הילדה שלי (בת שנתיים וחצי) מתחילות להרקיב - יש עליהן מין חיספוס צהבהב שלא יורד בצחצוח או בשפשוף.
הלוווווווווווווווווווהרופא בדק את שינייו ובתום הבדיקה הכריז, כי עלינו לבצע עקירה של ארבעת השיניים הקידמיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: