מישהו יודע אם יש אפשרות לבטל את ביטוח מאוחדת שיא דרך האתר שלהם ?
סליחה שאני שואל את זה פה אבל היות ואתה פתחת את הנושא אז אם תוכל להסביר לי איפה באתר פותחים נושא פורום או להשיב לי קישור למקום שפותחים נושא אז אשמח מאדלמבוטחי מאוחדת שיא ניתן לקבל החזרים לבית החלמה כדלהלן:
לפי האתר שלהם ולפי המידע הנמסר לי מהמזכירות בסניף- 275 ש"ח ללילה עד 3 לילות מלידה ראשונה ואילך.
כעת התברר לי כי יש 3 ימים נוספים בהחזר של 400 ש"ח ללילה!
המידע הזה לא מופיע בשום מקום רשמי ויש לוודא אותו מול המזכירות, אני קיבלתי את המידע ממזכירה בכירה באחד הסניפים הגדולים שלהם.
כאמור גם מלידה ראשונה ואילך, למבוטחי מאוחדת שיא.
ניתן לפצל את השהות ל-3 ימים ועוד 3 ימים, וכן לשהות בבתי החלמה שונים (נניח 3 ימים בביכורים ו-3 ימים בטלז סטון וכו')
התורה חסה על ממונם של ישראל.
2. מצרף לך מחירי גרבי לחץ יש ב140 ויש יותר. כמובן תלוי בביטוח משלים.
ואם אני רוצה לנוח במלון..בכל מקרה ב0 הפרדה ובא לי להתאושש ברמדה?
תתקדמו שם במאוחדת..
חוץ מזה למה למשל הקורסים בשיטת מרילוס או רבקי שינקר שכ"כ מועילים לא ניתן לקבל עליהם החזר?
עד כמה חודשים מהלידה ניתן להשתמש בזכאות? זה לא ברור מהאתר...אני רואה באתר של מאוחדת
שניתן לקבל החזר גם על צימר/מלון
אולי השתנו הנהלים לאחרונה
מישהי יודעת אם שש חודשים או חודשיים?עד כמה חודשים מהלידה ניתן להשתמש בזכאות? זה לא ברור מהאתר...
האם זה עד 6 חודשים או חודשיים?
חודשיים מלון או צימר.מישהי יודעת אם שש חודשים או חודשיים?
לגבי החזר על צימר/מלון..
מאוחדת שיא
hshsukgsgmail.comחודשיים מלון או צימר.
שלוםhshsukgsgmail.com
אשמח לשמות של צימרים שנותנים חשבוניות שקבילות במאוחדת שיא
בוודאי שאפשרבלת"ק
האם ידוע לכם אם ניתן להשתמש ב-8,000 ש"ח ביותר מ-4 לידות?
(נראה לי שניצלתי ממש מעט)
הכי טוב לשאול מזכירה בסניף / במוקד הטלפונישאלה:: האם אפשר גם 2 לילות בבית החלמה, וגם חודש/יים אחרי 2 לילות בצימר/מלון? תודה
במאוחדת שיא..
בלת"ק
האם ידוע לכם אם ניתן להשתמש ב-8,000 ש"ח ביותר מ-4 לידות?
(נראה לי שניצלתי ממש מעט)
חוזרת לעדכן: במאוחדת אמרו לי שאי אפשר להשתמש ביתר מ-4 לידות, גם אם לא "ניצלו" את כל ה8000.בוודאי שאפשר
העניין של 4 לידות מטרתו הייתה להגביל לא להשתמש הכל בלידה אחת
וחוץ מזה יתכן שיש לך זכאות לעוד 3 לילות מעבר לסל לידה מלידה רביעית (סה"כ 6 לילות זכאות) תבדקו מול הקופ"ח
מסכימה עם השורה האחרונהחוזרת לעדכן: במאוחדת אמרו לי שאי אפשר להשתמש ביתר מ-4 לידות, גם אם לא "ניצלו" את כל ה8000.
וגם הבהירו שה-3 ימים הנוספים שאפשר לקבל החזר עד חודשיים מהלידה (מילד רביעי ואילך) הוא רק כשהלכו לבית החלמה תוך חודש מהלידה.
אבל באמת הכי טוב שכל אחד יברר בעצמו על פי הנתונים שלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: