דו"ח מידע ובירור מצב דו"ח

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מישהו יודע היכן מבררים מצב דו"ח? בעבר ראיתי ברשות האכיפה. אחרי שהגשתי בקשה להישפט, היה כתוב לי מוזמן למשפט בתאריך לא ידוע.
עכשיו לא מופיע לי שום דו"ח. האם זה אומר שהתבטל? או שהוא מביא רק דוחות שניתנו בחודשים האחרונים?

עריכה: עכשיו מצאתי, סטטוס תיק: סגור. מה זה אומר? מישהו יודע?

נערך לאחרונה ב:

הכל טוב !!

משתמש פעיל
מעניין לעניין באותו עניין -
דוח על הרב קו :
הפקח לקח לי הרב קו לצורך מתן דוח , הלכתי והרב קו נשאר אצלו ... איך ניתן לברר אם יש לי דוח ?

תילתן

משתמש סופר מקצוען
סגור כפשוטו - התיק נסגר
לא כתבת מי נתן לך את הדו"ח
אבל לפעמים התביאה מקבלת את התיק להכנה למשפט ומחליטה שאין מספיק עילה/ראיות/עניין לציבור והיא סוגרת אותו
בשלב מסוים אתה תקבל את ההחלטה בדואר

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
סגור כפשוטו - התיק נסגר
לא כתבת מי נתן לך את הדו"ח
אבל לפעמים התביאה מקבלת את התיק להכנה למשפט ומחליטה שאין מספיק עילה/ראיות/עניין לציבור והיא סוגרת אותו
בשלב מסוים אתה תקבל את ההחלטה בדואר
הודו לה'. (מעניין שאין מספיק ראייה, כתוב בדוח שהעבירה צולמה...)
זה אומר בעצם גם הנקודות?

חצקלוביץ

משתמש צעיר
מישהו יודע היכן מבררים מצב דו"ח? בעבר ראיתי ברשות האכיפה. אחרי שהגשתי בקשה להישפט, היה כתוב לי מוזמן למשפט בתאריך לא ידוע.
עכשיו לא מופיע לי שום דו"ח. האם זה אומר שהתבטל? או שהוא מביא רק דוחות שניתנו בחודשים האחרונים?

עריכה: עכשיו מצאתי, סטטוס תיק: סגור. מה זה אומר? מישהו יודע?
אם ברשות האכיפה כתוב שהתיק נסגר זה לא אומר שהדו"ח בוטל זה אומר שבגלל שהגשת בקשה להישפט אז התיק גביה נסגר אצלם אבל עדיין יתכן שיקראו לך למשפט ויש לך שתי דרכים או לחכות ולהתפלל שיעבור שנה בלי הגשת כתב אישום ואז יש התיישנות או לבדוק דרך זיהוי ממשלתי

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש לך זיהוי ממשלתי ?
אם כן תיכנס שמה שמה אמור להופיע לך כל המשימות שלך
או שאתה יכול להיכנס לנט המשפט דרך הזיוהי ממשלתי לראות אם היה איזה התקדמות
על העבירה הזו באמת מופיע שם נקבע לך דיון בתאריך טרם נקבע.
על עבירה אחר מלפני כשנתיים, לא מופיע בכלל. (שיותר הסתברות לביטול, מצלמה בכביש בגין על 101 קמ"ש)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה