למען הזולת
משתמש צעיר
רפואה שלימה
אני אשמח ממש לקבל את השם של הנוירולוג והיכן הוא מקבל.גם אני חוויתי התקפים מאד קשים בהריונות ,באחת הפעמים שאמרתי נואש החלטתי בכל זאת לגשת לנוירולוג ,למרות שידעתי שאין לו מה להציע לי במצבי, יצאתי ממנו עם הפניה לשמירת הריון .כל כך הצטערתי שלא הלכתי קודם.
אני פה כרגע
אני עכשיו...אני פה כרגע
יש עוד כאלו שניסו תפו"א וזה עזר להם?אני גם סבלתי ממיגרנות ממש קשות.
וניסיתי משהו שהיה כתוב פה בפרוג. תופתעי אבל ממש עזר- לשים תפוח אדמה על המצח!! אני חותכת אותו ומצמידה עם מגבת על המצח פרוסות תפוחי אדמה! זה ממש עזר!
עוד משהו- מגנזיום. לקחת כל יום מאד עזר לי. תחפשי באינטרנט כתוב על זה הרבה שזה עוזר למיגרנות (כמו שלוקחים בשביל התכוצויות ברגליים וכו' זה מרחיב את כלי הדם או משהו כזה)
זה עוזר עם שינה.יש עוד כאלו שניסו תפו"א וזה עזר להם?
יכולה לומר מי הרופא? דחוף לאישה סובלת....גם אני חוויתי התקפים מאד קשים בהריונות ,באחת הפעמים שאמרתי נואש החלטתי בכל זאת לגשת לנוירולוג ,למרות שידעתי שאין לו מה להציע לי במצבי, יצאתי ממנו עם הפניה לשמירת הריון .כל כך הצטערתי שלא הלכתי קודם.
מצטרפת לשאלהיכולה לומר מי הרופא? דחוף לאישה סובלת....
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: