דרוש מידע מיגו - לימודים להייטק

669yehuda

משתמש פעיל
שבוע הבא יש לי מבחן פסיטוכני כחלק מהרשמה ללימודים האלה. האם מישהו למד שם? אשמח למידע לגבי אופי הלימודים. מה המבחן כולל? (מבחן של 5 שעות)

יענקף

משתמש פעיל
שבוע הבא יש לי מבחן פסיטוכני כחלק מהרשמה ללימודים האלה. האם מישהו למד שם? אשמח למידע לגבי אופי הלימודים. מה המבחן כולל? (מבחן של 5 שעות)
אני לומד שם כרגע.
מה הפירוש "אופי הלימודים"?
המבחן כולל המון סוגי מבחנים, מסוג מבחני תיל, שבוחנים את רמת הנבחן בתחומים רבים ומגוונים - מתמטיקה, אנגלית, זיהוי תבניות, מציאת טעויות, יכולת הפשטה, מטריצות, ועוד...

פרדס

משתמש רשום
עיצוב גרפי
אני לומד שם כרגע.
מה הפירוש "אופי הלימודים"?
המבחן כולל המון סוגי מבחנים, מסוג מבחני תיל, שבוחנים את רמת הנבחן בתחומים רבים ומגוונים - מתמטיקה, אנגלית, זיהוי תבניות, מציאת טעויות, יכולת הפשטה, מטריצות, ועוד...
תודה @יענקף.
אפשר לשמוע ממך ג"כ לגבי היום הערכה והראיון [שבפועל זה קורה בת"א - יש סיבה לכך?]
מה בדיוק בודקים שם? יש משהו שכדאי להתכונן אליו?

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
תודה @יענקף.
אפשר לשמוע ממך ג"כ לגבי היום הערכה והראיון [שבפועל זה קורה בת"א - יש סיבה לכך?]
מה בדיוק בודקים שם? יש משהו שכדאי להתכונן אליו?
היה אתמול יום כזה
ויש גם ביום ראשון

ביום המיון- אתה ממלא שאלון מורחב, עובר עוד אבחון ממוחשב בצורת משחק מחשב כלשהו, ונפגש עם פסיכולוג ומראיין מתחום ההייטק כדי שאתה תבין במה מדובר והם יבינו כמה אתה מתאים.

הראיון מתקיים בחברות הייטק ענקיות כדי להכניס אותך לאווירה העתידית...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה