עזרה מטרנה בסיטונאות לחלוקה

אבא טוב

משתמש פעיל
יש ארגון רב להושיע שמחלק מטרנות לנצרכים אפשר אולי ליצור אתם קשר להשיג בזול לצורך חלוקה.

אביודה

משתמש מקצוען
למה למשל במשנת יוסף, ובחלוקות השכונתיות אין מטרנה באופן קבוע ב-40 ש"ח? כנראה שאין דבר כזה.

ואדרבה אם אני טועה, איך זה שעד היום אף ארגון לא חשב לעשות מכירה בזול לאברכים (אפילו עם קריטוריונים), זה הרבה יותר סיוע מאשר "מלבושי כבוד" ועוד ארגונים שנותנים כמה שקלים. יש משפחות שאצלם משתמשים ב8 קופסאות בחודש (לא תאומים).
צריך לעשות באמת משהו בנידון, חייב להיות שיש דרך לעשות מכירה לאברכים בצורה מוזלת

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
מאמינה שבכל סניפי יש חסד
אני ראיתי בבית שמש
לא קשור לכרטיס אשראי יש
מעולה.
קנו לי כבר 6, ביקשתי מחברים, מאמין שאגיע ל-66 חבילות בערך....
:cool:

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
66??? מה תעשו עם כל זה?
36 נגמר לנו די מהר באמצע הקורונה, מקווה מאד שלא יהיה גל שני...
שמים קצת בקפה, הולך מאד גם עם קורנפלקס.
סתם, תאומים תאבתנים....

אני וביתי

משתמש מקצוען
עד כמה שידוע לי הרבה פעמים חנויות עושים מבצעים שמפסידים עליהם, או במחיר הקרן, ממש כדי למשוך לקוחות.
מטרנה (שלבים) זה מוצר שאין שום חנות שמוכרת אותו זול יותר מ-47 באופן קבוע (ויש כאלה שגם במחיר הזה מגבלים ל2-3 יחידות ללקוח). סימן שזול יותר זה כמעט לא ריווחי - ו-35 זה מחיר הפסד או שההנחה היא יוזמה של החברה עצמה.

למה למשל במשנת יוסף, ובחלוקות השכונתיות אין מטרנה באופן קבוע ב-40 ש"ח? כנראה שאין דבר כזה.

ואדרבה אם אני טועה, איך זה שעד היום אף ארגון לא חשב לעשות מכירה בזול לאברכים (אפילו עם קריטוריונים), זה הרבה יותר סיוע מאשר "מלבושי כבוד" ועוד ארגונים שנותנים כמה שקלים. יש משפחות שאצלם משתמשים ב8 קופסאות בחודש (לא תאומים).
בעבר בררתי קצת ואמרו לי שחברת מטרנה אוסרת על הגמחים והמכירות להוריד את המחיר לא יודע אם נכון.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
בעבר בררתי קצת ואמרו לי שחברת מטרנה אוסרת על הגמחים והמכירות להוריד את המחיר לא יודע אם נכון.
לא שמעתי דבר כזה, ואין לזה שום הגיון, החברה מעדיפה למכור כמה שיותר, ויש לה מתחרים קשים גם במהדרין - והיא תעשה הכל כדי למכור כמה שיותר, מה האינטרס שלה לשמור על הרווחים של בעלי המרכולים?.

זהבית87

משתמש מקצוען
סתם, תאומים תאבתנים....

כנראה אתם צורכים גם הרבה טיטולים.
יש מבצע על טיטולים פרימיום 18.90 שח.
ופמפרס אריזה כפולה 2 ב 99. אם יש לכם כרטיס אשראי יש, זה הזמן לנצל קופון של 20 שח ולקבל 2 אריזות ב 80. (תראו על מה להוסיף את השקל...)

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
זה אסור חוקית, ולא מסתבר שיסתבכו כמו קרוקס וכו'.

כנראה אתם צורכים גם הרבה טיטולים.
יש מבצע על טיטולים פרימיום 18.90 שח.
ופמפרס אריזה כפולה 2 ב 99. אם יש לכם כרטיס אשראי יש, זה הזמן לנצל קופון של 20 שח ולקבל 2 אריזות ב 80. (תראו על מה להוסיף את השקל...)

ממש תודה!

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
האם באמת אסור? ומה היה עם קרוקס?
קוראים לזה "איסור תיאום מחירים" או משהו כזה, קרוקס חייבה את כל החנויות לא לרדת מתחת לרף מסוים של מחיר, הם מכרו להם בזול יחסית, וככה כולם הרוויחו, הם הרוויחו שהם נשארים בסטייל וביוקרה, החנויות הרוויחו את כל ההפרש במחיר, רק הלקוחות סבלו.
הייתה הרשעה, שחייבה אותם בסכום גדול, ומאז השוק קצת התנרמל.

חחח

משתמש סופר מקצוען
קוראים לזה "איסור תיאום מחירים" או משהו כזה, קרוקס חייבה את כל החנויות לא לרדת מתחת לרף מסוים של מחיר, הם מכרו להם בזול יחסית, וככה כולם הרוויחו, הם הרוויחו שהם נשארים בסטייל וביוקרה, החנויות הרוויחו את כל ההפרש במחיר, רק הלקוחות סבלו.
הייתה הרשעה, שחייבה אותם בסכום גדול, ומאז השוק קצת התנרמל.
אבל בתכלס, כל החברות עושות את זה.

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
36 נגמר לנו די מהר באמצע הקורונה, מקווה מאד שלא יהיה גל שני...
שמים קצת בקפה, הולך מאד גם עם קורנפלקס.
סתם, תאומים תאבתנים....

מקפיץ.
(כנראה שאכן יש גל שני...)

האם למישהו יש מידע על מטרנה שלבים בזול (ירושלים)?
כמו"כ אשמח לכל מידע על טיטולים בייבי-סיטר.

בתודה מראש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה