לא הצלחתי למצוא. זה שוק קשה מאוד - אין כל כך דרך לקבל עזרההאם מצאת מטרנה בזול גם אותי זה מענין
צריך לעשות באמת משהו בנידון, חייב להיות שיש דרך לעשות מכירה לאברכים בצורה מוזלתלמה למשל במשנת יוסף, ובחלוקות השכונתיות אין מטרנה באופן קבוע ב-40 ש"ח? כנראה שאין דבר כזה.
ואדרבה אם אני טועה, איך זה שעד היום אף ארגון לא חשב לעשות מכירה בזול לאברכים (אפילו עם קריטוריונים), זה הרבה יותר סיוע מאשר "מלבושי כבוד" ועוד ארגונים שנותנים כמה שקלים. יש משפחות שאצלם משתמשים ב8 קופסאות בחודש (לא תאומים).
נפלא.ראיתי היום ביש
מטרנה שלבים מהדרין 3 ב 100
בקניה מעל 100 שח. מוגבל ל 2 מימושים
אגב, יש גם מבצע על טיטולים פרימיום 18.90
מאמינה שבכל סניפי יש חסדנפלא.
באיזה יש?
והאם דווקא בכרטיס אשראי יש?
מעולה.מאמינה שבכל סניפי יש חסד
אני ראיתי בבית שמש
לא קשור לכרטיס אשראי יש
66??? מה תעשו עם כל זה?מעולה.
קנו לי כבר 6, ביקשתי מחברים, מאמין שאגיע ל-66 חבילות בערך....
36 נגמר לנו די מהר באמצע הקורונה, מקווה מאד שלא יהיה גל שני...66??? מה תעשו עם כל זה?
בעבר בררתי קצת ואמרו לי שחברת מטרנה אוסרת על הגמחים והמכירות להוריד את המחיר לא יודע אם נכון.עד כמה שידוע לי הרבה פעמים חנויות עושים מבצעים שמפסידים עליהם, או במחיר הקרן, ממש כדי למשוך לקוחות.
מטרנה (שלבים) זה מוצר שאין שום חנות שמוכרת אותו זול יותר מ-47 באופן קבוע (ויש כאלה שגם במחיר הזה מגבלים ל2-3 יחידות ללקוח). סימן שזול יותר זה כמעט לא ריווחי - ו-35 זה מחיר הפסד או שההנחה היא יוזמה של החברה עצמה.
למה למשל במשנת יוסף, ובחלוקות השכונתיות אין מטרנה באופן קבוע ב-40 ש"ח? כנראה שאין דבר כזה.
ואדרבה אם אני טועה, איך זה שעד היום אף ארגון לא חשב לעשות מכירה בזול לאברכים (אפילו עם קריטוריונים), זה הרבה יותר סיוע מאשר "מלבושי כבוד" ועוד ארגונים שנותנים כמה שקלים. יש משפחות שאצלם משתמשים ב8 קופסאות בחודש (לא תאומים).
לא שמעתי דבר כזה, ואין לזה שום הגיון, החברה מעדיפה למכור כמה שיותר, ויש לה מתחרים קשים גם במהדרין - והיא תעשה הכל כדי למכור כמה שיותר, מה האינטרס שלה לשמור על הרווחים של בעלי המרכולים?.בעבר בררתי קצת ואמרו לי שחברת מטרנה אוסרת על הגמחים והמכירות להוריד את המחיר לא יודע אם נכון.
סתם, תאומים תאבתנים....
זה אסור חוקית, ולא מסתבר שיסתבכו כמו קרוקס וכו'.בעבר בררתי קצת ואמרו לי שחברת מטרנה אוסרת על הגמחים והמכירות להוריד את המחיר לא יודע אם נכון.
כנראה אתם צורכים גם הרבה טיטולים.
יש מבצע על טיטולים פרימיום 18.90 שח.
ופמפרס אריזה כפולה 2 ב 99. אם יש לכם כרטיס אשראי יש, זה הזמן לנצל קופון של 20 שח ולקבל 2 אריזות ב 80. (תראו על מה להוסיף את השקל...)
מתאים מאד שהם לא רוצים לשבור את השוק.בעבר בררתי קצת ואמרו לי שחברת מטרנה אוסרת על הגמחים והמכירות להוריד את המחיר לא יודע אם נכון.
האם באמת אסור? ומה היה עם קרוקס?זה אסור חוקית, ולא מסתבר שיסתבכו כמו קרוקס וכו'.
קוראים לזה "איסור תיאום מחירים" או משהו כזה, קרוקס חייבה את כל החנויות לא לרדת מתחת לרף מסוים של מחיר, הם מכרו להם בזול יחסית, וככה כולם הרוויחו, הם הרוויחו שהם נשארים בסטייל וביוקרה, החנויות הרוויחו את כל ההפרש במחיר, רק הלקוחות סבלו.האם באמת אסור? ומה היה עם קרוקס?
אבל בתכלס, כל החברות עושות את זה.קוראים לזה "איסור תיאום מחירים" או משהו כזה, קרוקס חייבה את כל החנויות לא לרדת מתחת לרף מסוים של מחיר, הם מכרו להם בזול יחסית, וככה כולם הרוויחו, הם הרוויחו שהם נשארים בסטייל וביוקרה, החנויות הרוויחו את כל ההפרש במחיר, רק הלקוחות סבלו.
הייתה הרשעה, שחייבה אותם בסכום גדול, ומאז השוק קצת התנרמל.
36 נגמר לנו די מהר באמצע הקורונה, מקווה מאד שלא יהיה גל שני...
שמים קצת בקפה, הולך מאד גם עם קורנפלקס.
סתם, תאומים תאבתנים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: