תודה על הפירוט.
נראה לי שנלך על זה (הנוף נראה יפה יותר מהמון בלאן...)
אם אפשר שאלה נוספת:
לגבי לינה, הייתי רוצה מקום יפה ליומיים-שלוש. מעדיף שלא יהיה מדי קר. לכן חשבתי לא להישאר בצרמט הגבוהה והקרירה יחסית, אלא להצפין יותר לאיזור אגם תון/אינטרלאקן שהוא נמוך יותר, ואם יהיה יום בהיר והתנאים יאפשרו, לנסוע יום אחד לצרמט/ מטרהורן.
מה דעתך? האם שווה להרחיק עד שם?
בתכל'ס, כמעט כל הרכבלים והמסלולים באיזור האלפים הברניים סגורים בסוף אוקטובר. האם שווה בכל אופן להישאר באיזור רק בשביל לחוות את הנופים מאיזור האגמים?
נ.ב. אני חולם שנים להגיע לאיזור הזה (גם בעקבות המלצותייך באשכולות אחרים). רק רוצה לוודא שיש מה לעשות שם גם כשרוב הרכבלים והמסלולים באיזור סגורים.
לגבי מטרהורן או מון בלאן - אולי לא כדאי להחליט על סמך תמונה אחת, תנסה לראות תמונות בגוגל מאפס ולהחליט, כיוון שלא הייתי במון בלאן לא יודעת להמליץ מה באמת יותר שווה.
לגבי איזור אינטרלאקן - יקח לך ליסוע ברכב בין שעתיים וחצי לשלוש שעות מאינטרלאקן לצרמט - האם יהיה לכם קשה לעשות טיול יום של שלוש שעות הלוך ושלוש שעות חזור? אם אתם זורמים עם זה אז למה לא
באיזור אינטרלאקן וטון אפשר לקחת שייט באגם טון, בתקופה הזו יש אוניה 3 פעמים ביום.
בנוסף באתר שלמטה אני רואה שהפינוקולר לHarder Kulm גם פעיל בתקופה הזו, וגם הרכבל מגרינדלוולד ל Mannlichen
www.jungfrau.ch
מHarder Kulm רואים נוף יפהפה של שני האגמים ברינז וטון - עולים לשם מאינטרלאקן
ומ-Mannlichen נוף ליונפראו ועד הרים ועמקים - גם יפהפה, אבל גרינדלוולד כבר רחוקה יותר
למעשה אתם גם תהיו תלויים במזג האויר, במיוחד בתקופה הזו, איפה שיהיה מזג אויר יפה - תלכו
מה שכן - באיזור אינטרלאקן יש יותר אפשרויות לימי גשם, ובצרמט לא ממש
אפשרויות לימי גשם הכוונה למפלים וקניוני מים, שייט באוניות (יש בכל אוניה חלק סגור) וכו'