דרוש מידע מטרד חדש צובר תאוצה - מיילים של פרסומות (ספאם) בכמויות.

זושא כץ

משתמש מקצוען
כל ארגון שולח כמה וכמה מיילים מכמה כתובות מייל שונות דרך סמוב וכד'
פעם זה בשם חיים דואגים להציל את המסכנים ופעם זה יצחק דואגים להציל את המסכנים
וכו'

ככל שתכניסו לספאם גוגל ילמד מה אתם לא אוהבים וישלח את זה ישר לשם

קצרה

משתמש מקצוען
מחילה, אבל לדעתי צעד כזה הוא קיצוני מדי כצעד ראשון, בפרט כשמדובר בארגוני צדקה וחסד. זה עשוי גם לפגוע בכלל בארגונים, אם מדי הרבה אנשים יעבירו את ההודעות לספאם. האם מישהו מוכן לקחת את האחריות על הגב שלו?
האם ניסיתם לצאת מרשימת התפוצה של הארגונים? יש אפשרות כזו?

למה לא?
אני לא רוצה באופן נקודתי כתובת מייל מסויימת להוריד מרשימת התפוצה של ארגון מסוים
ולהתעסק עם כל כתובת מייל חדשה שהארגון פתח ועם כל ארגון מחדש.

אני רוצה שתופץ הודעה בין המנהלים:
זהירות! אם שלחתם ספאם לרשימת תפוצה ללא אישור - אתם נכנסים לרשימה שחורה וכל מייל דומה למייל ששלחתם (לגוגל יש מנועים שמזהים גם לפי תוכן ההודעה) יועבר לספאם במהירות
וככה לא נצטרך להעסיק מזכירה בניקוי המייל והסרות מרשימת תפוצה
כולם יזהרו מראש...

חיים יפים מאד

משתמש מקצוען
מחילה, אבל לדעתי צעד כזה הוא קיצוני מדי כצעד ראשון, בפרט כשמדובר בארגוני צדקה וחסד. זה עשוי גם לפגוע בכלל בארגונים, אם מדי הרבה אנשים יעבירו את ההודעות לספאם. האם מישהו מוכן לקחת את האחריות על הגב שלו?
האם ניסיתם לצאת מרשימת התפוצה של הארגונים? יש אפשרות כזו?
אם הם מתנהגים בצורה לא הולמת אז צריך לטפל בזה
המטרה לא מקדשת את האמצעים
חוץ מזה, לפי כמות התגובות פה ובעולם לא נראה לי שיש מישהו שתורם להם בגלל זה, וגם אם כן זה ממש אנשים בודדים
ואני לא מדבר ח"ו בגנות אף ארגון, אלא תורם ומשתדל מאד לתת לכל מי שמבקש

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
הסיפור מתחיל ביום חמישי אחה"צ, קיבלתי צינתוק ממספר פלאפון כשר, כשחזרתי למספר התברר לי שרוצים להציע לי להשקיע בקרקעות באזור חדרה, חיכיתי עד סוף ההקלטה כדי לשמוע אם יש אופציה להסרה מרשימת תפוצה, ומתברר שהם לא חשבו על הנושא, התקשרתי שוב למספר וביקשתי שיחזרו אלי, לפני חצי שעה חזר אלי נציג מהחברה ובמשך 10 דקות פרס בפניי את כל האופציות איך להפוך למיליונר, כשהוא סיים ביקשתי ממנו שימסור למעביד שלו שעל פי חוק הספאם אסור להשאיר צינתוקים לצורך פרסומת, ואחרי זה קיבלתי צרור ברכות ומפני כבוד הגולשים בפורום אני יחסוך להעלות את זה לפה,

גם לכם נמאס לקבל צינתוקים תעשו את מה שעשיתי ותראו ישועות גדולות לכם ולכל המשתמשים בטלפון כשר
המשך יום נעים

ייצ'ק

משתמש מקצוען
יש אפשרות לעשות מסנן חדש במייל ולהגדיר מה אתם רוצים לסנן ולשלוח ישר למחיקה
עושים את זה כך:
למעלה בחיפוש השיחות יש 3 קווים (בצד שמאל של החיפוש) תלחצו על זה ואז אפשר לסנן ולמחוק
בהצלחה

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
איך מסננים את ההודעות האלו בנפרד, האם יש להם מאפיינים מיוחדים?

ייצ'ק

משתמש מקצוען
איך מסננים את ההודעות האלו בנפרד, האם יש להם מאפיינים מיוחדים?
אפשר לכתוב את האיש השולח בלבד ולהעביר למחיקה
וכן את הארגונים ששולחים הרבה הודעות וכדו'
כותבים את השול למעלה ואז לוחצים מסנן חדש וכו'

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה