דרוש מידע מטרד חדש צובר תאוצה - מיילים של פרסומות (ספאם) בכמויות.

כביש 6

משתמש פעיל
עודינו סובלים מהצינתוקים הרבים בפלאפונים,
בחודשים האחרונים צובר תאוצה מטרד חדש שבו שולחים גופי צדקה, חסד, גופים עסקיים ועוד,
מיילים של פרסומות לנמענים רבים שלא אישרו להם מעולם שישלחו להם דיוור
איךמתמודדים עם המטרד הבלתי חוקי לחלוטין הזה?
(כמובן שמשפטית ופלילית הרבה יותר קל להתעסק עם זה מאשר מול צינתוקים,
בעקבות הפערים הדרמטיים שיש בין התיעוד של הצינתוקים הבלתי חוקיים לבין תיעוד המיילים הבלתי חוקיים.)

חנה אריסטר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מיילים יותר קל להתמודד, אפשר תמיד לדווח לספאם, וזה עוד עוזר לעוד כמה יהודים.
מחילה, אבל לדעתי צעד כזה הוא קיצוני מדי כצעד ראשון, בפרט כשמדובר בארגוני צדקה וחסד. זה עשוי גם לפגוע בכלל בארגונים, אם מדי הרבה אנשים יעבירו את ההודעות לספאם. האם מישהו מוכן לקחת את האחריות על הגב שלו?
האם ניסיתם לצאת מרשימת התפוצה של הארגונים? יש אפשרות כזו?

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
מחילה, אבל לדעתי צעד כזה הוא קיצוני מדי כצעד ראשון, בפרט כשמדובר בארגוני צדקה וחסד. זה עשוי גם לפגוע בכלל בארגונים, אם מדי הרבה אנשים יעבירו את ההודעות לספאם. האם מישהו מוכן לקחת את האחריות על הגב שלו?
לא חושב שיש סיבה שלא לדווח על ארגון ששולח מייל ללא רשות.

אנשים צריכים לזכור שאם פעם מישהו הכניס אותם לרשימת תפוצה של איזה מבצע של 'תעבירו ל10 אנשי קשר' והוא הופיע בכזה דבר. הסיכוי שלו לקבבל ספאם גבוה מאוד וד"ל

חנה אריסטר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא חושב שיש סיבה שלא לדווח על ארגון ששולח מייל ללא רשות.

אנשים צריכים לזכור שאם פעם מישהו הכניס אותם לרשימת תפוצה של איזה מבצע של 'תעבירו ל10 אנשי קשר' והוא הופיע בכזה דבר. הסיכוי שלו לקבבל ספאם גבוה מאוד וד"ל
ישנה מידת הדין, וישנה מידה של לפנים משורת הדין. כל אחד יחשוב איך הוא הי' רוצה שהקב"ה ינהג עמו.
אם יש אפשרות לפתור את הבעיה מבלי לגרום נזק לאף אחד - למה לא לנסות?!

malka1

משתמש פעיל
ישנה מידת הדין, וישנה מידה של לפנים משורת הדין. כל אחד יחשוב איך הוא הי' רוצה שהקב"ה ינהג עמו.
אם יש אפשרות לפתור את הבעיה מבלי לגרום נזק לאף אחד - למה לא לנסות?!
כי זה לא עוזר!

אירגוני צדקה וחסד לא באמת יפגעו מלשלוח אותם לספאם מקסימום יהיה להם עוד עבודה...
ובכלל מתי הם כבר יקלטו שאני בדווקא ממש לא תורמת למי ששולח לי כ"כ הרבה ספאם??? בלי לדבר על טריליון צינתוקים...
ההפך יש ארגוני חסד שאני בקשר חודשי איתם ואני ביקשתי שישלחו לי מייל לתיזכורת אחת לחודש, פעם אחת שלחו פעמיים וממש התנצלו הלוואי על כל אירגוני הצדקה ככה.

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
יש דרכים ראויות יותר, איך לפנות לאנשים כדי שיתרמו,
כשארגון צדקה רוכש רשימת תפוצה (מיילים/טלפונים) של אנשים פרטיים,
מארגון אחר שהעביר זאת ללא בקשת רשות/אישור מהאנשים, מגיע לו ביושר "ספאם".

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
הרבה מאד פעמים אין אפשרות לצאת מרשימת התפוצה
אני מקבלת הרבה מיילים בלי אפשרות להסרה, אז לשלוח לכל אחד כזה מייל חוזר שיסירו אותי? ומן הסתם גם זה לא יעזור...

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
אני מקבלת הרבה מיילים בלי אפשרות להסרה,
גם אפ יש אפשרות הסרה, זה רק מהמייל הנוכחי,
החברה שומרת לעצמה את הזכות לשלוח שוב מייל בשביל עוד לקוחות
אז לשלוח לכל אחד כזה מייל חוזר שיסירו אותי? ומן הסתם גם זה לא יעזור...
מניסיון, לשלוח לספאם עוזר, לאו דווקא למייל הספציפי.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
המצב הולך ומחריף מיום ליום!
מה עושים???
תנסו לשלוח מייל לחברה שמפעילה את שרת השליחה (לא לארגון ששלח,) בדר"כ יש אופציה ליצירת קשר בסוף המייל/ספאם

שרביט קסמים

משתמש צעיר
עריכה תורנית
האמת, שאני לא כ"כ מבין את הבעיה בכלל.

האם אתם לא יכולים להעביר את המיילים האלה לקטגורית קידומי מכירות, אני לא מקבל לראשי כמעט אף פעם מיילים שאין לי ענין בהם, [או שאתם לא מייל של גוגל].

Positive spirit

משתמש מקצוען
אני חושבת שכל עוד הגוף המפרסם מאפשר להסיר מהקבוצה ע"י קישור, תהיו בני אדם ותסירו את עצמכם ואל תזיקו לאנשים ע"י ספאם, אתם לא תרוויחו מזה שום דבר!
כמו שאמר פה מישהו- יש מידת הדין ויש לפני משורת הדין...

rew3020

משתמש מקצוען
אני מבצע הסרה פעם אחת, והיה ולמרות הבקשה להסרה אני ממשיך לקבל, אני מדווח כספאם.
אם כולם ידווחו על מטרידים כספאם, יש בזה תקנה גדולה לציבור.

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
האמת, שאני לא כ"כ מבין את הבעיה בכלל.

האם אתם לא יכולים להעביר את המיילים האלה לקטגורית קידומי מכירות, אני לא מקבל לראשי כמעט אף פעם מיילים שאין לי ענין בהם, [או שאתם לא מייל של גוגל].
יש אנשים שמשתמשים גם בלשונית הזאת לצרכיהם האישיים (כמוני למשל)
אם זה מלא
איך אני אראה את החשבונת מרמי לוי? את הפרסומת של חנות הבגדים שנרשמתי אליה?
אני חושבת שכל עוד הגוף המפרסם מאפשר להסיר מהקבוצה ע"י קישור, תהיו בני אדם ותסירו את עצמכם ואל תזיקו לאנשים ע"י ספאם, אתם לא תרוויחו מזה שום דבר!
כמו שאמר פה מישהו- יש מידת הדין ויש לפני משורת הדין...
הבעיה היא שזה לא עוזר.
אם זה גוף שנרשמת אליו, הם מורידים אותך מרשימת התפוצה והכל טוב.
אבל אם זה גוף שלא נרשמת אליו, ההסרה לא עוזרת.
הם ניגשים שוב לרשימת המיילים שהם קנו בכסף.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה