דרוש מידע מטפל רגשי לילד בירושלים

שיא44

משתמש מקצוען
אשמח לקבל המלצה למטפל רגשי מעולה לילד בן 7
בירושלים
כמו"כ קיבלתי המלצה על אוריאל בלמס, אשמח לקבל המלצות או דיס המלצות באישי.
תודה!

נחמי פורתא

משתמש מקצוען
תלוי באיזה עניין, ולאיזה טיפול אתם מתכוונים,

טיפול ריגשי מבחינתכם = תרפיה כלשהי? פסיכולוג? CBT?

שיא44

משתמש מקצוען
תלוי באיזה עניין, ולאיזה טיפול אתם מתכוונים,

טיפול ריגשי מבחינתכם = תרפיה כלשהי? פסיכולוג? CBT?
האמת שאני לא ממש יודעת מה הוא צריך, אולי את תדעי לכוון אותי.
עיקר המטרה שלי היא טיפול בהרטבת יום- מאז החגים הוא חוזר מהחיידר כמעט כל יום רטוב. (השנה התחיל ללמוד עד 4)
וגם קצת קושי חברתי וחוסר ביטחון עצמי.

אאססתתרר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא רוצה להתערב לך יותר מידי, אבל נקודה שעלתה לי: אולי יש לו בעיה טכנית להתפנות שם? ועד שנה שעברה היה מצליח להתאפק אבל לא השנה ביום ארוך. יום שישי הוא גם חוזר רטוב?

שיא44

משתמש מקצוען
לא רוצה להתערב לך יותר מידי, אבל נקודה שעלתה לי: אולי יש לו בעיה טכנית להתפנות שם? ועד שנה שעברה היה מצליח להתאפק אבל לא השנה ביום ארוך. יום שישי הוא גם חוזר רטוב?
תודה על ההתערבות ;)
באמת חשבתי על הכיוון הזה, אבל זה עדיין לא נראה לי מסביר.
זה התחיל רק אחרי החגים (חודש שלם היה בסדר), בהתחלה פעם- פעמיים בשבוע, עד שזה נהיה ממש כל יום. יום שישי בד"כ כן חוזר יבש.
באמת הבנתי ממנו שהוא לא רוצה ללכת לשרותים של החיידר, והוא בטוח שזה מאז שהוא חוזר ב-4, הוא לא מאמין לי שבתחילת השנה כן חזר יבש...
יש לציין שהוא מרטיב גם בלילה (ישן עם טיטול)- אבל זה לא חדש, הוא אף פעם לא הצליח להתייבש בלילה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה