לא הבעתי את דעתי (למרות ששמעתי מחברים שעוסקים בעניין שיש לשיטה זו הצלחה לא מבוטלת), רק העתקתי את מה שמצאתי - למי שחיפש.EMDR זאת השיטה המוכרת והמוכחת מחקרית אולי על בסיס השיטה התפתחה השיטה הנ"ל אך היא פחות מוכרת ולא מוכחת מחקרית.......
לא הבעתי את דעתי (למרות ששמעתי מחברים שעוסקים בעניין שיש לשיטה זו הצלחה לא מבוטלת), רק העתקתי את מה שמצאתי - למי שחיפש.EMDR זאת השיטה המוכרת והמוכחת מחקרית אולי על בסיס השיטה התפתחה השיטה הנ"ל אך היא פחות מוכרת ולא מוכחת מחקרית.......
הטיפול עוזר לטווח ארוך אם הטראומה היא ממוקדת יכול להיות שיצטרכו להוסיף תוכ טיפול משני בשיחות כדי להבין את שורש בה הקושי......
תודה גדולה על המידע!לא הבעתי את דעתי (למרות ששמעתי מחברים שעוסקים בעניין שיש לשיטה זו הצלחה לא מבוטלת), רק העתקתי את מה שמצאתי - למי שחיפש.
פונה אליך באישי@ארבע איך אני יכולה לפנות אליך באישי לברר על מישהי?
ב-EMDR זה בד"כ עם מכשיר רוטט בידיים.תודה גדולה על המידע!
איך מתבצע הטיפול בפועל עם חפץ כלשהוא?
אכן הטיפול מתבצע כשביד מחזיקים משהו רוטט ותוכ תנועות עיינים ומשפטים שמכוונים לנקודת הטראומה ואחכ הריפוי אם מישהו מעונין בספר על EMDRןתהליך טיפולי איך עזר בפועל. יש אצלי מוכנה להשאיל במודיעין עילית.תודה גדולה על המידע!
איך מתבצע הטיפול בפועל עם חפץ כלשהוא?
מצטרפת לכל מילה רק למומחים ולמוסמכים !!!בקשר לemdr רציתי להזהיר לא ללכת לכל אחת וכו
צריך לדעת שגם לא כל אחד יכול ללמוד איך מטפלים בזה
(על אחת שיש כאלה שמלמדות את השיטה הזאת ועוברות על......
שואלים,מה ההסמכה שיש לה.איך אפשר לבדוק אם יש למטפלת תואר שני?
יכולה להמליץ לי על מטפלת (תנועות עיניים) באיזור מודיעין עילית?אסתוש -
יתכן לפי מה שתארת את החרדה, שיכול להתאים לך טיפול EMP/ אני מטפלת בזה, וגם יכולה להמליץ לך על מטפלת בב"ב.
הם מפנים לבוגרים שלהם = מטפלים נטולי הכשרה אקדמיתיש לקיוויתי מדור הפניות לטיפול ברחבי הארץ תנסו אצלם בהצלחה
סיגל יעקובוב מטפלת בשיטת אפקט התודעה מנחת הורים ויועצת זוגיתמחפשת בדחיפות ממש מטפלת רגשית עבור בחורה, המליצו לי על ענת גרתי
יש למשהי מידע?
אשמח מאוד לתשובה בדחיפות
סיגל יעקובוב מומלצתאני ממש מחפשת מטפלת רגשית מוסמכת באזור בני ברק
יש לכם להמליץ לי?
A025725073 שטרודל וכו'@ארבע כיצד ניתן לפנות אליך לאישי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: