יש לקנון, לא יודע כמה, סוגי סוללות. אז צריך / כדאי לציין סוג הסוללה. כי מטען יעודי מתאים "רק" לסוג סוללות מסויים.שלום,
המטען של המצלמה שלי התקלקל ונגמרה לי הבטריה.
הזמנתי מאיביי ועד שזה יגיע רציתי לשאול אם יש מישהו שיכול להשאיל לי מטען לזמן קצר להטעין את הבטריה.
תודה.
באמת ממליץ על מטען אוניברסלי שצריך להתאימו לסוללה ע"י שינוי מיקום פינים (יש גלגלות על המטען, זה מה שיש לי והיו לי כמה. כמובן חלקם שבקו מהעולם בדר"כ מנפילות).בקיצור - מומלץ לכל אחת לרכוש אחד כזה(לא מדובר במשהוא יקר מדי),
לכל צרה שלא תבוא (בדמות קלקול מטען)...
מאיפה את? אם בני ברק מתאים לך-בשמחה.מנסה שוב.
המטען עדיין לא הגיע לי ואני עדיין מחפשת מטען תואם לבטריה שלי.
אשמח אם למישהו יש מטען אוניברסלי להשאיל, אין לי בעיה לא לקחת את המטען ולהטעין את הבטריה אצליכם.
זאת תהיה הצלה בשבילי.
תודה רבה!
כנ"לאם עוד עוזר לך
יש לי בבני ברק מטען מיותר יכולה לקחת בשמחה (מתאים לבטריות של 70D ו5Dׂ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: