שנתיים זה לא מספיק זמן, אבל אם היית עושה נניח את הסהרה הטרנדי, אני מתארת לעצמי שעוד 5 שנים זה יהיה ממש מיושן.אני עשיתי לבן לפני שנתיים כי רציתי על זמני וקלאסי
אבל בפועל מתחרטת
תמיד יראה יןתר מיושן לעומת כל המטבחים החדשים
שנתיים זה לא מספיק זמן, אבל אם היית עושה נניח את הסהרה הטרנדי, אני מתארת לעצמי שעוד 5 שנים זה יהיה ממש מיושן.אני עשיתי לבן לפני שנתיים כי רציתי על זמני וקלאסי
אבל בפועל מתחרטת
תמיד יראה יןתר מיושן לעומת כל המטבחים החדשים
בשלבשל איזה חברה הסהרה שראית?
כי אני עשיתי סהרה- אקריל של בלורן ולא מתחרטת לרגע.
לדעתי זה גם תלוי מה עוד משלבים איתו, סהרה לבד אכן יכול להיות אנמי קצת.
אני עשיתי מעליו ארונות מחורצים בצבע אחר, וכן ידיות רוכבות וברזים זהב וזה ממש לא נראה אפרורי, זה נראה ממש מרשים ב"ה.
אם תרצי תמונות תכתבי לי לאיפה לשלוח.
ואגב - אני לא עשיתי בגלל שזה "הולך". אני ראיתי תמונות כדי לקבל השראה לסגנון מטבחים ואהבתי מאד את הצבע, ואז הראיתי לאדריכלית שלי והיא אמרה שזה קשמיר - צבע שבאמת הולך היום.
כך שעשיתי בגלל שמאד אהבתי - אז לא באמת מעניין אותי שעוד X שנים כבר ילך צבע אחר.. אחרי הכל זה לא צבע חריג כמו ירוק וכו'.
ואגב - לפני שראיתי השראות היה ברור לי שאני רוצה מטבח צבע לבן כי הוא קצת קטן. לא מתחרטת ב"ה.
ואווווו מטבח מהמם.במטבח המצורף לדוג' שילבתי הרבה עץ מחורץ, המשטח והחיפוי לבן נקי והמראה טבעי יותר
פורמייקה על MDF שחורואווווו מטבח מהמם.
העץ המחורץ מאיזה חומר? פולימר?
לא ממליצה
מטבח מהמם!אני עשיתי מטבח בז' בהיר
ושילבתי קצת עץ
יצא לי מאוד קלאסי ועדין
וגם מאוד פרקטי
צפה בקובץ המצורף 1550008
שלמות !!!!!אני עשיתי מטבח בז' בהיר
ושילבתי קצת עץ
יצא לי מאוד קלאסי ועדין
וגם מאוד פרקטי
צפה בקובץ המצורף 1550008
תודה,שלמות !!!!!
מה הגודל של המטבח? ואיזה צבע הארונות?
את הידיות קניתי בדומיסיל,מטבח מהמם!
מאיפה הידיות?
תודה על המענהתודה,
כבר כתבתי,
המטבח לא כזה גדול כמו שהוא יצא בתמונה.
זה טעות אופטית של התמונה, אני לא זוכרת מידות מדויקות, אם זה חשוב לך אני אבדוק בתוכניות.
בארונות הלכתי על הפרומיקות הבסיסיות של פורמקס (הכחי פרקטי)
צבע בסיס - 3156
צבע עץ - 5360
את הידיות קניתי בדומיסיל,
לא יודעת כמה אני ממליצה, עלה לי יחסית יקר (בסביבות ה 1000 שקל לכל הידיות)
ואני מרגישה שהן לא חזקות מספיק,
יש כמה ידיות שכבר יצאו מהמקום והייתי צריכה להחזיר
ועוד ידית שרועדת ואני לא מצליחה לתקן, זה נראה פגם בידית עצמה
@חני204של איזה חברה הסהרה שראית?
כי אני עשיתי סהרה- אקריל של בלורן ולא מתחרטת לרגע.
לדעתי זה גם תלוי מה עוד משלבים איתו, סהרה לבד אכן יכול להיות אנמי קצת.
אני עשיתי מעליו ארונות מחורצים בצבע אחר, וכן ידיות רוכבות וברזים זהב וזה ממש לא נראה אפרורי, זה נראה ממש מרשים ב"ה.
אם תרצי תמונות תכתבי לי לאיפה לשלוח.
ואגב - אני לא עשיתי בגלל שזה "הולך". אני ראיתי תמונות כדי לקבל השראה לסגנון מטבחים ואהבתי מאד את הצבע, ואז הראיתי לאדריכלית שלי והיא אמרה שזה קשמיר - צבע שבאמת הולך היום.
כך שעשיתי בגלל שמאד אהבתי - אז לא באמת מעניין אותי שעוד X שנים כבר ילך צבע אחר.. אחרי הכל זה לא צבע חריג כמו ירוק וכו'.
ואגב - לפני שראיתי השראות היה ברור לי שאני רוצה מטבח צבע לבן כי הוא קצת קטן. לא מתחרטת ב"ה.
עדין הולך.קשמיר\ סהרה עדיין הולך?
כי אני לאחרונה רואה יותר ויותר מטבחים לבן עץ ,
בלי קשמיר
ומתלבטת בין לבן עץ לקשמיר
מצטרפת לשאלהאיזה צבעים הולכים היום
אני מחפשת משהו קלאסי שגם ילך עוד כמה שנים
מישהו?מצטרפת לשאלה
יכולה להגיד לי איך קוראים לזה בנגריות,פורמייקה על MDF שחור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: