להיפך
אני רציתי שאת ההצעת מחיר ( היקרה) שנצנו לי אנסה להוזיל על ידי כך שאקח דברים מעט םחות חדישים. כוונתי לדוגמא במקום מגירות בלום על דפנות זכוכית- ללא הזכוכית..וכו.
בכל מקרה
צריכה עוד עזרה בנוגע לחומרים:
אילו סוגי פורמייקה יש?
איזה סוגי שיש?
פרזולים- מה יש ומה הדירוג ברמה וכו?
עוד משהו שצריך לדעת לפני סגירה?
לא יודעת אם יועיל, הם אוהבים להוציא מטבחים ברמה
והדפנות זכוכית זה כיף...
יש שם מגוון ענק של פורמייקה, אני לקחתי וואן סקין מבריק ועוד אחד במקומות מסוימים - עם טקסטורה (יש לזה קצת מראה של שיש) הפרזול הכל בלום אאל"ט, יכולה לבדוק בהזמנה, האמת שהסתמכתי גם על האדריכלית שלי שישבה על החוזה בסוף היא עובדת איתם המון וידעה על מה לשבת
תביאי בחשבון שכל תוספת של מגירות אחכ עולה עוד כסף (אצלי כן נכנס עוד קצת אחכ בלי תשלום אבל לא תמיד זה עובד) מה שאת מכניסה קודם יותר קל (הכנסתי שולחן, ספסל עם אכסון לירקות, זכוכית מחוסמת מעל הכיריים, חירוץ ללדים וכו')
עדין, אחרי הסגירה הם היו גמישים ממש נתנו את כל האופציות כדי שיהיה מושלם, אצלי היה צריך להוסיף שטח ממש גדול של חיפוי פורמייקה והם התגמשו מאד במחיר למרות שהיינו בידים שלהם (הגענו כדי לדבר איתם וכו')
לסכם זמני אספקה כמו שאמרתי קודם
כן הייתי מגיעה עם אדריכלית שמבינה ומכירה את העבודה הזו (ספציפי למטבחים בחברות), למרות שזה בתשלום, הן יודעות לשים את האצבע ולשאול את השאלות הנכונות, גם מבחינת תכנון (למרות שיש לך שרטוט, יש עוד חלקים שצריך להחליט, לדוגמא - צוקל, בחלק מהמטבח יש לי דלת עד הרצפה כי זה היה יותר נכון וכו') וגם מבחינת חומרים וכו'
בהצלחה!