מטבח מודרני לבן

• פותח הנושא 050
  • פורסם בתאריך

רחל בלס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אצלי יש לבן עם מעט נגיעה של שמנת, בקושי מורגש (העיקר לא לבן שלג).
הציפוי הוא היי גלוס. נראה מבריק ממש כמו זכוכית, דומה לצבע בתנור מבריק, אבל הרבה יותר פרקטי.
אני לא משתגעת כל יום לעבור ולנקות את הטביעות אצבעות, אבל הן בקושי מורגשות (רק בזוית מסוימת מול האור), וזה מספיק בהחלט לנקיון של פעם בשבוע
מטבח מהמםם!
שאלה, איך את מסתדרת עם שיש בלי קנטים??? כל היום סמרטוטים על הרצפה?
שווה את היופי?

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לדעתי זה הרבה יות נוח שיש בלי קנטים בהתחלה התלבטתי בסוף לקחתי בלי גם יותר יפה ברור וגם לא צובר לכלולוךהרבה יותר קל לנקות

• תודה
Reactions: 050

RACHELIB

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@RACHELIB תודה. מטבח מקסים!

אם לא אכפת לך - כמה שאלות קטנות:
ציפוי היי גלוס - של איזה חברה?
השיש - הוא של קיסר? איזה דגם?
הקנט - זה נראה בתמונה קנט ישר של 2 ס"מ ללא מעצור. הוא פרקטי?
תודה!
אז ככה... עשיתי הכל בטאצ' מטבחים בבני ברק, אז לא בדקתי של מי הציפוי...
השיש הוא של קינגסטון. היה את אותו הצבע גם בקיסר, אבל חלק. לי יש עם נצנצים שמאד אהבתי, וזה גם משתלב יפה עם ההי גלוס והזכוכית שמעל לשיש.
לגבי הקנט- אני מאד אוהבת את המראה, ובכלל לא מפריע לי מבחינה פרקטית. התרגלתי ואני נזהרת ברמה המינימלית. אם נשפך הרבה נוזל בבת אחת על השיש- יש סיכוי שזה לפעמים יברח לרצפה, אבל זה כמו שיישפך על השולחן. לפעמים נשפך, קורה. אבל ממש ממש לא מגביל ביומיום

דרך חדשה

משתמש מקצוען
איך את מתמודדת עם סימני המים? כל גריפת מים עושה לי סימן... כל מעבר סמרטוט רטוב משאיר סימן כשמתייבש....
על השיש??
האיש שהתקין לנו את השיש המליץ למרוח על כל השיש שמן (כן, כן, שמן קנולה רגיל) ואח"כ לשטוף במים. זה עושה את השיש מבריק, ואז אין את הבעיה של השארת סימנים. (השמן לא מורגש אח"כ)
אצלי הוא באמת מרח שמן לאחר ההתקנה, ויתכן ובגלל זה אין לי את הבעיה הזו.
אגב, הוא המליץ לי לעשות את זה גם על הקרמיקות באמבטיה (אצלי הן ישנות) ואמר שזה ממש מחדש אותן. אני עוד לא ניסיתי...

דרך חדשה

משתמש מקצוען
ממליצה מאד למי שלקראת התקנת השיש, שבעת ההתקנה תוודא שאכן השיש יורד בשיפוע לכיוון הכיור. אני לא מספיק שמתי לב, ולכן אצלי יש שיפוע קל לכיוון הרצפה :(.

לווים

משתמש מקצוען
אצלי יש לבן עם מעט נגיעה של שמנת, בקושי מורגש (העיקר לא לבן שלג).
הציפוי הוא היי גלוס. נראה מבריק ממש כמו זכוכית, דומה לצבע בתנור מבריק, אבל הרבה יותר פרקטי.
אני לא משתגעת כל יום לעבור ולנקות את הטביעות אצבעות, אבל הן בקושי מורגשות (רק בזוית מסוימת מול האור), וזה מספיק בהחלט לנקיון של פעם בשבוע[/Q

יפה מאוד מאיפה המטבח?

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אצלי מטבח לבן לבן כבר 30 שנה. והפורמייקה - לא יודעת אם עדיין קיימת היום - עם חריצים דמויי עץ כאילו טבעי. לא מתלכלך יותר מכל מקום אחר בבית ובגלל שזה מחוספס ומט - אין בעיה של טביעות אצבע וצורך להבריק.

050

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עכשיו אני בהתלבטות על הגוון של הפורמיקה
חברת פורמקס
2112, 2109, 2102

מי יודע/ת להמליץ לי מה יפה עם שיש 4130 של קיסר?
איזה מהם הוא בגוון לבן מבריק ומתאים למטבח?

050

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עכשיו אני בהתלבטות על הגוון של הפורמיקה
חברת פורמקס
2112, 2109, 2102

מי יודע/ת להמליץ לי מה יפה עם שיש 4130 של קיסר?
איזה מהם הוא בגוון לבן מבריק ומתאים למטבח?

מישו?

050

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
ההדמיה שם מאוד מוגבלת.. אין את כל הגוונים, ואין אפילו לבן אחד בפורמיקות של הארון...

השיש יהיה אפור בהיר - קיסר 4130 כנראה

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ההדמיה שם מאוד מוגבלת.. אין את כל הגוונים, ואין אפילו לבן אחד בפורמיקות של הארון...

השיש יהיה אפור בהיר - קיסר 4130 כנראה
ולנגר אין אפשרות לעשות לך הדמיה? היום רוב הנגרים עושים.
תאמת שגם הדמיה זה לא כמו לראות במציאות, ומסכימה איתך שהדוגמיות של הפורמיקה קצת קטנות להתרשמות. במיוחד בהבדלים הדקים שבין לבן שלג ללבן כפור (בררר..)
אולי תשאלי את הנגר מי עשה כזו פורמיקה לאחרונה.

אולי מעניין אותך גם...