עיצוב פנים מטבח לבן ואי לבן עם גוון לבן שונה מעט

mr31

משתמש חדש
שלום,
מטבח לבן חיפוי חיצוני של אגר (זה סוג של פורמייקה שהדגם נקרא פאן)
האי עושה אותו נגר שלא עובד עם חומרים של אגר.

הציע שתי דוגמאות של לבן, אבל בהשוואה לקיים קצת יותר לבן (קשה לעמוד על דקויות אבל יחסית מעט הבדל) וגם בקיים היום יש מעין חספוס קל שאין במה שהולך לשים (צבע בתנור).

בפועל יש הבדל בשונות הגוונים שמשלבים שבאה לידי ביטוי באופן כלשהו (כמו בדוגמא מטבח גוון לבן מסוים עם אי מגוון מעט שונה וסוג צביעה שונה)?
אפשרות חלופית זה פשוט לקחת אי מעץ אלון מלא (לאי יש בוצ'ר מעץ מלא שלמעשה יהיה זהה במקרה כזה לאי עצמו - אולי קצת אחיד מדי) , שדומה לרהיט אחר שנמצא באותו חלל של המטבח.

תודה

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אין תמונה לכן קשה מאוד לדמיין את המצב -- גם לא ציינת מה צבע השיש
באופן עקרוני כאשר הצבעים דומים ולא זהים --זה מרגיש כמו טעות
לכן אם לא מוצאים זהה -אולי כדאי לעשות משהו אחר שמשתלב מבחינת הסכמה של הגוונים
לכן דוקא נראה עדיף ---האופציה השניה שהצעת לעשות אי בגוון עץ
יתכן וגם מתאים אי משיש באותו סוג של השיש בכל המטבח

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם יש הבדל בגוונים זה לא ייראה טוב, גם אי זהה למשטח שלו לא הייתי עושה. הייתי הולכת על גוון שונה. אפור יכול להתאים מאוד, אבל אם תעלי תמונה יהיה יותר קל לחוות דעה.

mr31

משתמש חדש
אפשר לצלם אבל לא ייתן הרבה.
הגוון של האי שהוא הציע זה לבן "אלבגינו" (כנראה של טמבור ) ואילו הלבן שיש כרגע במטבח זה לבן solid premium white של אגר.
האי בכל מקרה יהיה עם משטח עץ ושילוב של שיש (צבע בז').
באמת אי מעץ יחד עם משטח מעץ נראה פחות מתאים, העניין שנראה שכרגע על הפרק בכל מקרה רק סוג של לבן כי כבר עשה את כל ההכנות ונשאר לו רק לסיים צבע.
לכן יש לבחור את הגוון של הלבן שהכי קרוב למה שיש היום.

מוטי שרון

משתמש רשום
אפשר לצלם אבל לא ייתן הרבה.
הגוון של האי שהוא הציע זה לבן "אלבגינו" (כנראה של טמבור ) ואילו הלבן שיש כרגע במטבח זה לבן solid premium white של אגר.
האי בכל מקרה יהיה עם משטח עץ ושילוב של שיש (צבע בז').
באמת אי מעץ יחד עם משטח מעץ נראה פחות מתאים, העניין שנראה שכרגע על הפרק בכל מקרה רק סוג של לבן כי כבר עשה את כל ההכנות ונשאר לו רק לסיים צבע.
לכן יש לבחור את הגוון של הלבן שהכי קרוב למה שיש היום.
בקשר להשלמת מנין בקרית ביאליק אני יכול לעזור לך ( מאמין שאוכל להשיג לך גם מנין במידה ותצטרך) המייל שלי זה M0504174189שטרודל וכו'

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה