מעלה תמונות ממטבח בפנטהואז מדהים בהר נוף ירושלים מטבח עשוי שיש גרניט (טיבעי)
אנחנו.ממלכת השישמטורף לגמרי.
מי עשה את השיש?
מדובר בשיש גרניט (טיבעי) שנקנה בשיש דן ואנחנו ביצענו את העבודהמאלף!!!!!!!!
אשמח לפרוט
חומרים, פורמיקות? ועוד....
מדהים!אנחנו.ממלכת השיש
נראה התקנה תחתונה.מה עם הכיורים?
לא בהתקנה שטוחה? (או שאיני רואה טוב)
השאר נראה ליגה!
כיורים בהתקנה תחתונה בהתקנה איכותית שלא סופגת כתמים שחורים מסביב לחיבור בנוסף הרווח בהתקנה תחתונה שרואים אם עובי השיש שזה מאד יפה.כמובן הכל בהתאם לדרישת הלקוחמה עם הכיורים?
לא בהתקנה שטוחה? (או שאיני רואה טוב)
השאר נראה ליגה!
לגבי עמידות בחום השיש הטיבעי עמיד לחום בשימוש סביר אם כי אין צורך להיתעלל בו...לגבי שריטות השיש עמיד כמובן במידת הסבירות . כנל גם לגבי חומרים חריפים לגבי בליעת כתמים זה נבלע קצת ונפלט כמובן הכל במידת הסבירות שמן קצת יותר בעייתי לשיש הזה.אין אחריות על שיש טיבעי והשיש נקנה בשיש דן ואנחנו ממלכת השיש ביצענו אותו. המשך יום נפלא@ממלכת השיש
שאלות בבקשה על השייש הזה 'גרניט' -
1. עמיד לחום? (הכוונה, ניתן להוריד עליו סירים רותחים ישירות מהאש)
2. עמיד לסריטות? (ניתן לחתוך עליו ירקות)
3. עמיד לחומרים חריפים? (אקנומיקה וכאלה)
4. בולע כתמים? (כורכום, פפריקה חריפה, קרי, חרדל, וכל הצבעים שנבלעים בשיישים ולא יוצאים)
5. כמה אחריות יש? ולמה?
6. אם אפשר - שייך לחברה כלשהי? היכן מיוצר?
תודה מראש,
אשמח להחכים בעניין
אם השיש שלך הוא קיסר יש לך אחריות לכל החיים צריכה לדרוש ממתקין השיש את האחריות. לגבי הכיורים אני עובד עם כיורי בלנקו בדרך כלל ועליהם יש אחריות צריך לברר באתר שלהם לכמה זמן.שאר הכיורים אני לא יודע..[שלום
כתבת כאן שאין אחריות על שיש טבעי, ועל לא טבעי יש כן?
עשיתי מטבח חדש עם שיש חדש לבן עם הנצנץ הקטן מעליו. ואני די מאוכזבת. האם יש לי אחריות על כך?
וכן אשמח לדעת האם יש אחריות על כיורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: