מטבחי טאיו

סת"ם ככה

משתמש חדש
sherut @ taiu.co.il
אולי מלפני שנה וחצי
אני מדברת לפני שבועיים
אנחנו עשינו את המטבח לפני שנה וחצי, אבל מבקשים את המינימום הבסיסי שעדיין לא הביאו, גם בשבועיים האחרונים..
אולי אם לכם הם עונים תעשו חסד ותקשרו בינינו...

כי אנו עמך

משתמש רשום
sherut @ taiu.co.il

אנחנו עשינו את המטבח לפני שנה וחצי, אבל מבקשים את המינימום הבסיסי שעדיין לא הביאו, גם בשבועיים האחרונים..
אולי אם לכם הם עונים תעשו חסד ותקשרו בינינו...
החברה פשטה את הרגל, וחברה אחרת קנתה אותה, אולי זה מסביר את הסיבה להזמנות שנעשו בעבר ונותרו ללא מענה.

סת"ם ככה

משתמש חדש
מצ"ב קישור למודיעין על החברה, לא רשום פה כלום על פשיטת רגל,
מתי בדיוק זה קרה?
בעלי החברה שרשומים שם הם אלו שאנחנו גם הכרנו לפני שנה וחצי.
מה שכן כתוב פה שיש כנגד החברה 18 הליכים משפטיים, ברובם המוחלט של לקוחות כנגד החברה.
ככה שאם יש מישהו שעדיין מתלבט, שיעיף מבט קצר.

בלי קשר לזה במידה ואכן קנו את החברה, הבעלים החדשים קנו אותה לטוב ולמוטב, הם עדיין צריכים לתת לי את המענה המינימלי, בהתאם לחוזה שהזמנתי,
זה לרגע לא מסיר את האחריות הבסיסית מהם.

כי אנו עמך

משתמש רשום
מצ"ב קישור למודיעין על החברה, לא רשום פה כלום על פשיטת רגל,
מתי בדיוק זה קרה?
בעלי החברה שרשומים שם הם אלו שאנחנו גם הכרנו לפני שנה וחצי.
מה שכן כתוב פה שיש כנגד החברה 18 הליכים משפטיים, ברובם המוחלט של לקוחות כנגד החברה.
ככה שאם יש מישהו שעדיין מתלבט, שיעיף מבט קצר.

בלי קשר לזה במידה ואכן קנו את החברה, הבעלים החדשים קנו אותה לטוב ולמוטב, הם עדיין צריכים לתת לי את המענה המינימלי, בהתאם לחוזה שהזמנתי,
זה לרגע לא מסיר את האחריות הבסיסית מהם.
בנושא של שירות הלקוחות אתה צודק בהחלט, ניסית לדבר איתם טלפונית? ליצור איתם קשר במייל?

סת"ם ככה

משתמש חדש
בוודאי
דיברנו טלפונית, התכתבנו במייל, יש לנו תיעוד של מיילים והקלטות בפלאפון של מלא דברים,
עברנו כמעט אצל כל האנשי צוות שם, החל משירות לקוחות וכלה בכאלו שהגדירו את עצמם מנהלים,
הם מצוינים ממש בסחבת, מריחת זמן, ולעבוד על לקוחות,
יש תקופות שאנחנו בדיונים איתם על בסיס יומי, אבל זה קשה להחזיק בזה כ"כ הרבה זמן,
במיוחד שלא רואים תוצאות בשטח...

עד מתי

משתמש מקצוען
בוודאי
דיברנו טלפונית, התכתבנו במייל, יש לנו תיעוד של מיילים והקלטות בפלאפון של מלא דברים,
עברנו כמעט אצל כל האנשי צוות שם, החל משירות לקוחות וכלה בכאלו שהגדירו את עצמם מנהלים,
הם מצוינים ממש בסחבת, מריחת זמן, ולעבוד על לקוחות,
יש תקופות שאנחנו בדיונים איתם על בסיס יומי, אבל זה קשה להחזיק בזה כ"כ הרבה זמן,
במיוחד שלא רואים תוצאות בשטח...
אולי הניקית למעלה שהמליצה בכל פה קשורה אליהם ותוכל לעזור

msh

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
בקבלת הצעת מחיר למטבח זה לא מספיק להגיד שנותנים לך נניח 1500 למ"א,
במטבח יש הרבה דברים שמהם גוזרים מחיר.
אם אין תכנית למטבח אז אין לך בד"כ דרך להשוות, כי כל נגר/חברה נותנת מפרט שונה.
חומרי הגמר משנים את המחיר, פרזול פנימי, ידיות וכדומה.
אני קבלתי עכשיו הצעת מחיר מאד טובה ( פער של 30,000 ומעלה מהצעות אחרות ) ממטבחי דורון
הם אומרים שעובדים עם החומרים הכי איכותיים
עדיין בודקת ומתעניינת
אני יודעת שיש פערים גדולים בין נגרים וחברות אבל בשביל להשוות מחיר, צריך להשוות מוצר..
בכל אופן, בהצלחה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה