real time embedded
משתמש חדש
לא הבנתי איפה הבעיה
אבל בסדר
אבל בסדר
תקראי שוב את ההודעות הסותרות שלךלא הבנתי איפה הבעיה
אבל בסדר
אנחנו עשינו את המטבח לפני שנה וחצי, אבל מבקשים את המינימום הבסיסי שעדיין לא הביאו, גם בשבועיים האחרונים..אולי מלפני שנה וחצי
אני מדברת לפני שבועיים
החברה פשטה את הרגל, וחברה אחרת קנתה אותה, אולי זה מסביר את הסיבה להזמנות שנעשו בעבר ונותרו ללא מענה.sherut @ taiu.co.il
אנחנו עשינו את המטבח לפני שנה וחצי, אבל מבקשים את המינימום הבסיסי שעדיין לא הביאו, גם בשבועיים האחרונים..
אולי אם לכם הם עונים תעשו חסד ותקשרו בינינו...
אוקיי, אולי העובדים המשיכו לעבוד שם, קנו אותם חברת נובו מטבחים מבית שמש.מתי החברה פשטה את הרגל?
לא שמענו על זה, אנחנו עדיין בקשר עם אותם אנשים במשך השנה וחצי האחרונות,
אפשר פרטים ממקור אמין?
בנושא של שירות הלקוחות אתה צודק בהחלט, ניסית לדבר איתם טלפונית? ליצור איתם קשר במייל?מצ"ב קישור למודיעין על החברה, לא רשום פה כלום על פשיטת רגל,
מתי בדיוק זה קרה?
בעלי החברה שרשומים שם הם אלו שאנחנו גם הכרנו לפני שנה וחצי.
מה שכן כתוב פה שיש כנגד החברה 18 הליכים משפטיים, ברובם המוחלט של לקוחות כנגד החברה.
ככה שאם יש מישהו שעדיין מתלבט, שיעיף מבט קצר.
בלי קשר לזה במידה ואכן קנו את החברה, הבעלים החדשים קנו אותה לטוב ולמוטב, הם עדיין צריכים לתת לי את המענה המינימלי, בהתאם לחוזה שהזמנתי,
זה לרגע לא מסיר את האחריות הבסיסית מהם.
אולי הניקית למעלה שהמליצה בכל פה קשורה אליהם ותוכל לעזורבוודאי
דיברנו טלפונית, התכתבנו במייל, יש לנו תיעוד של מיילים והקלטות בפלאפון של מלא דברים,
עברנו כמעט אצל כל האנשי צוות שם, החל משירות לקוחות וכלה בכאלו שהגדירו את עצמם מנהלים,
הם מצוינים ממש בסחבת, מריחת זמן, ולעבוד על לקוחות,
יש תקופות שאנחנו בדיונים איתם על בסיס יומי, אבל זה קשה להחזיק בזה כ"כ הרבה זמן,
במיוחד שלא רואים תוצאות בשטח...
אני יודעת שיש פערים גדולים בין נגרים וחברות אבל בשביל להשוות מחיר, צריך להשוות מוצר..אני קבלתי עכשיו הצעת מחיר מאד טובה ( פער של 30,000 ומעלה מהצעות אחרות ) ממטבחי דורון
הם אומרים שעובדים עם החומרים הכי איכותיים
עדיין בודקת ומתעניינת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: