הי
עשיתי השבת מטבוחה בצורה קצת שונה,
העניין במטבוחה שאפשר עם אותם חומרים לעשות אינספור וריאציות וכל אחד יוצא אחרת...
למשל הסלט הנ"ל שעושים אותו עם עגבניות רגילות או עם שרי זה שתי טעמים אחרים...
ולמתכון-
חותכים עגבניות שרי בערך 20 , לחצאים או אם השרי קצת יותר גדול אפשר לפרוסות
חותכים גמבה אדומה לקוביות
8 שיני שום לקוביות קטנות
ופלפל חריף אחד או שתיים לעיגולים(תלוי במידת החריפות הרצויה)
שמים בתבנית ח"פ
שופכים מעל שמן בכמות נדיבה(אין צורך להסס...)
מטבלים בפפריקה מרוקאית פלפל שחור ומלח
מכניסים לתנור בחום 190 בערך עד שהכל נצרב טוב טוב אפילו מתחיל טיפה להשרף למעלה.
זהו,
בתאבון !
עשיתי השבת מטבוחה בצורה קצת שונה,
העניין במטבוחה שאפשר עם אותם חומרים לעשות אינספור וריאציות וכל אחד יוצא אחרת...
למשל הסלט הנ"ל שעושים אותו עם עגבניות רגילות או עם שרי זה שתי טעמים אחרים...
ולמתכון-
חותכים עגבניות שרי בערך 20 , לחצאים או אם השרי קצת יותר גדול אפשר לפרוסות
חותכים גמבה אדומה לקוביות
8 שיני שום לקוביות קטנות
ופלפל חריף אחד או שתיים לעיגולים(תלוי במידת החריפות הרצויה)
שמים בתבנית ח"פ
שופכים מעל שמן בכמות נדיבה(אין צורך להסס...)
מטבלים בפפריקה מרוקאית פלפל שחור ומלח
מכניסים לתנור בחום 190 בערך עד שהכל נצרב טוב טוב אפילו מתחיל טיפה להשרף למעלה.
זהו,
בתאבון !