לא סודאני גרה בירושלים
כך שזה לא רלוונטי בשבילי
אלה אם כן היא עושה משלוח\
אבל מה הסוד הגדול פה כמה היא מוכרת את זה?
פשוט אין לי מושג
יש כמה מחירים וכמה גדלים
אם תרצי תתקשרי ותבררי באופן ברור :0504111305
לא סודאני גרה בירושלים
כך שזה לא רלוונטי בשבילי
אלה אם כן היא עושה משלוח\
אבל מה הסוד הגדול פה כמה היא מוכרת את זה?
באמת מתסכל שלא מרוצים.קניתי את המטאטא הזה לאחרונה על סמך התגובות הנלהבות באתר ובשום אופן לא הצלחתי להבין על מה ההתלהבות.
אני מרוצה מזה פחות מהמטאטא הפשוט שהיה לי קודם.
חוץ מזה שהוא דק (כמו מטאטא ילדים) ונכנס לפינות ומתחת למקרר שזה נחמד ,הוא פשוט מטאטא לי פחות טוב,
אני צריכה כל הזמן לנקות אותו אפילו במהלך הטאטוא ,שאם לא משאיר ה-מ-ו-ן לכלוך על הרצפה.(משועבדת למטאטא)
אם יש הרבה לכלוך שצריך איסוף אני צריכה כמה פעמים לטאטא-וזה מרגיז.
קניתי את המטאטא הזה לאחרונה על סמך התגובות הנלהבות באתר ובשום אופן לא הצלחתי להבין על מה ההתלהבות.
חוץ מזה שהוא דק (כמו מטאטא ילדים) ונכנס לפינות ומתחת למקרר שזה נחמד ,הוא פשוט מטאטא לי פחות טוב,
אני צריכה כל הזמן לנקות אותו אפילו במהלך הטאטוא ,שאם לא משאיר ה-מ-ו-ן לכלוך על הרצפה.(משועבדת למטאטא)
אילולא המרחק הגאוגרפי, הייתי שולחת לךאני מסכימה לקנות ממך אותו
או שתביאי לי אותה מתנה
אפשר לחזק אותו עם סכין מטבח פשוט, כך שלא יזוז לצדדים.בגלל הוו הזה המסתובב (שלא עולה לי לראש כרגע איך קוראים לו) הוא פשוט מתקפל וצונח.
בזמן האחרון שמתי לב לזה שיש כאן משהו לא נורמלי
אני כל הזמן מתכופפת לריצפה להרים אותו והוא כל הזמן נופל.
את האמת? מטריד.
מעניין אותי אם זה בעיה אצלי? חוויתן את זה?
מה אומרות?
קניתי את המטאטא הזה לאחרונה על סמך התגובות הנלהבות באתר ובשום אופן לא הצלחתי להבין על מה ההתלהבות.
אני העלתי באחד הדיונים על המטאטא תמונה. לא זוכרת איפה. אנסה לחפש.איך זה שלא פירגנו לנו תמונה של המטאטא הזה?
אפרופו גישה...אני פשוט בהלם!!
אני מכיר באופן אישי את אחד הסוכנים.
ולאחר שפניתי אליו לברר מדוע השירות שלהם ירד (כי הייתי בטוח שהכותב פנה אליהם ולא קיבל שירות) הוא אמר, לאחר בדיקה שלא היה שום פניה.
אני, לאחר כמה שנים טובות של שימוש במטאטא ולאחר שרכשתי את זה גם לאבי ולחמי ולסבתי מרוצה מאד.
יש פתגם חשוב: "מרוצה? ספר לחברים, לא מרוצה? ספר לנו!"
אפשר לפנות אלי באישי לקבל פרטים שלי.
שוב, יכול להיות שיש כאלו שהמטאטא לא מתאים, וזה בסדר גמור! אבל הגישה צריכה להיות שונה.
לא כל הלבבות שווים.
אין צורך. אנחנו משתמשים עם מזלג חד פעמי/פלסטיק להוציא את האבק המצטבר. שוטפים פעם ב3 שבועות והמטאטא ממש חדש.אולי באמת אבל ימציאו איזה מסרק ניקוי מיוחד?
לי יש כמה חודשים, הוא מטאטא מצויין.מצאתי את ההודעה שלי עם התמונות
מצ"ב קישור https://www.prog.co.il/threads/הבו-לי-המלצה-על-מטאטא.574363/post-8313206
מוזר לי שכתבה כאן אחת שכשהמטאטא מתלכלך כל הלכלוך מתפזר
כי אחד היתרונות המדהימים שלו זה שהוא ממש שואב את הלכלוך
הכל נתפס ממש חזק במטאטא ואין סיכוי ששום גרגר ישאר על הרצפה!
אולי לא ניקיתם את המטאטא זמן רב?
לגבי נקיון, אני שוטפת היטב עם שמפו...צריך באמת קצת להתאמץ להוציא את כל הלכלוך שנצמד
אבל יוצא כמו חדש!
אולי באמת אבל ימציאו איזה מסרק ניקוי מיוחד? (אם זה יקרה אז אני אדרוש אחוזים, ואתם פה ההוכחה שזו המצאה שלי
יש מחירים באתר. מצורף לעיל.כמה הוא עולה
רק הראש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: