מחשב נייד עוצמתי בהוזלה משמעותית בקניה קבוצתית !

bris

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י צמח;1701796:
לא אני המתמצא, אלא וירטואל, שהם בהחלט מתמצאים, והם קיימים תקופה ארוכה,
לא קראת טוב מה שבריס כתב, לא מדובר על מבצעים, אלא מצב נתון שמי שיודע יודע, ומי שלא אז...
ועל המחיר, והמחודש, והעודפים, חבל לדבר באוויר שיגיע הצעה (אם?) נוכל לברר זאת.

אני יודע בדיוק מה כתבתי

דיברתי על מחשבים עסקיים כמו הדגמים שציינתי שם , זה בודאי לא מה שמדובר כאן .
ולהביא את העיסקאות של yyy שנמצאות גם בוואלהשופס זה לא נקרא להתמצא

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י bris;1701817:
אני יודע בדיוק מה כתבתי

דיברתי על מחשבים עסקיים כמו הדגמים שציינתי שם , זה בודאי לא מה שמדובר כאן .
ולהביא את העיסקאות של yyy שנמצאות גם בוואלהשופס זה לא נקרא להתמצא

אם 'הרב' אומר, אז אני יורד,
אבל סתם כך באשכול באיש את רעהו הוא ענה לך שבניגוד לוואלהשופס, מה שהוא מוכר זה חדש ולא מחודש,
אשמח לשמוע תגובה מהרב..

.D.H.K

משתמש צעיר
נכתב ע"י צמח;1701796:
לא אני המתמצא, אלא וירטואל, שהם בהחלט מתמצאים, והם קיימים תקופה ארוכה,
לא קראת טוב מה שבריס כתב, לא מדובר על מבצעים, אלא מצב נתון שמי שיודע יודע, ומי שלא אז...
ועל המחיר, והמחודש, והעודפים, חבל לדבר באוויר שיגיע הצעה (אם?) נוכל לברר זאת.

אתה יודע במה וירטואל מתמצאים?, כנראה שלא....
וירטואל מתמצאים בדבר אחד, וזה "איך למכור מוצרים" נטו.
הם לא מעסיקים טכנאים בחנות, אלא מוכרים....

האם וירטואל גם מתקינים לך את כל התוכנות שאתה רוצה?
כי אם לא, אחרי שתקנו את המחשב ותלכו איתו לטכנאי להתקנת תוכנות, זה יעלה לכם לא מעט כסף, כי כשאתם קונים מחשב מטכנאי כולל התקנת תוכנות, הוא לוקח לכם מחיר גלובלי, למחשב + התקנת התוכנות. (ככה שאתם משלמים פחות על התוכנות)

היוצא מזה, שאת הכסף תשלמו, השאלה היא רק איך למה ולמי, אז תעשו אתם את ההחלטה לבד.

כמו"כ לא לשכוח שכשאתה קונה בחנות אז במקרה ויש כבר אחריות טובה, האחריות כוללת רק חומרה, ולא תוכנה (שהתקנתם לצורך עבודה וכו').
משא"כ כשתקנו אצל טכנאי אמין, וב"ה הפורום פה מבורך בכאלו (שבזכותם אתם זוכים פה למענה מקצועי, כן כן אל תשכחו שמאחורי הניקים פה מסתובבים להם טכנאים מקצועים שזה העבודה שלהם, והם עוזרים בעצות וכו' ללא תמורה כלשהיא....) הוא יתן לכם אחריות גם על תוכנה, שכשמשהו נתקע לכם הוא על פי רוב מסדר.

חוצמזה, נראה לי שבתור הוכרת הטוב לכל הטכנאים שעוזרים מפה ללא תמורה, היה מאוד יפה מצידכם שתקנו אצלם מחשבים וכו', ולפי מיטב ידיעתי גם המחירים שלהם מאוד טובים, ככה שאף אחד לא ביקש לכם להפסיד, אלא להכיר טובה ולהוקיר את האנשים האלו...

bris

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י צמח;1701828:
אם 'הרב' אומר, אז אני יורד,
אבל סתם כך באשכול באיש את רעהו הוא ענה לך שבניגוד לוואלהשופס, מה שהוא מוכר זה חדש ולא מחודש,
אשמח לשמוע תגובה מהרב..

אין מצב בעולם , בודאי מחודש.
אני אראה לך את הנתונים ואתה תחליט לבד.

1. זה דבר שלא נמכר בארץ אלא מיובא מחול.
2. הדגם כבר בחול לא נמכר כשנה.
3. היה את הדגם אותו בכל המכרזים של המחודשים כ manufature recertified - דהיינו מחודש עי היצרן.
4.בארץ הוא נמכר עי yyy שהוא מתעסק רק עם מחודשים למיניהם , באותו מחיר בדיוק בוואלהשופס - ושמה מצויין שזה מחודש (הם המציאו איזה שיבוש שנקרא מוחדש...)

צירוף מקרים , או חוסר פירוט ?

עדין

משתמש רשום
חבל סתם על הויכוח הלא מעשי -
כשהוא יביא הצעה נבדוק אותה בעזה"ש לעומקה!

.D.H.K

משתמש צעיר
נכתב ע"י עדין;1701848:
חבל סתם על הויכוח הלא מעשי -
כשהוא יביא הצעה נבדוק אותה בעזה"ש לעומקה!

בהצלחה עם הבדיקה....
אתם יכולים לבקש מוירטואל שיבדקו.

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י רק חדשות;1701836:
אתה יודע במה וירטואל מתמצאים?, כנראה שלא....
וירטואל מתמצאים בדבר אחד, וזה "איך למכור מוצרים" נטו.
הם לא מעסיקים טכנאים בחנות, אלא מוכרים....

האם וירטואל גם מתקינים לך את כל התוכנות שאתה רוצה?
כי אם לא, אחרי שתקנו את המחשב ותלכו איתו לטכנאי להתקנת תוכנות, זה יעלה לכם לא מעט כסף, כי כשאתם קונים מחשב מטכנאי כולל התקנת תוכנות, הוא לוקח לכם מחיר גלובלי, למחשב + התקנת התוכנות. (ככה שאתם משלמים פחות על התוכנות)

היוצא מזה, שאת הכסף תשלמו, השאלה היא רק איך למה ולמי, אז תעשו אתם את ההחלטה לבד.

כמו"כ לא לשכוח שכשאתה קונה בחנות אז במקרה ויש כבר אחריות טובה, האחריות כוללת רק חומרה, ולא תוכנה (שהתקנתם לצורך עבודה וכו').
משא"כ כשתקנו אצל טכנאי אמין, וב"ה הפורום פה מבורך בכאלו (שבזכותם אתם זוכים פה למענה מקצועי, כן כן אל תשכחו שמאחורי הניקים פה מסתובבים להם טכנאים מקצועים שזה העבודה שלהם, והם עוזרים בעצות וכו' ללא תמורה כלשהיא....) הוא יתן לכם אחריות גם על תוכנה, שכשמשהו נתקע לכם הוא על פי רוב מסדר.

חוצמזה, נראה לי שבתור הוכרת הטוב לכל הטכנאים שעוזרים מפה ללא תמורה, היה מאוד יפה מצידכם שתקנו אצלם מחשבים וכו', ולפי מיטב ידיעתי גם המחירים שלהם מאוד טובים, ככה שאף אחד לא ביקש לכם להפסיד, אלא להכיר טובה ולהוקיר את האנשים האלו...

לא יודע על מה התקפה ...
אף אחד לא בא זלזל ח"ו בהגינות והיושר של הטכנאים כאן,
אני קניתי שני מחשבים משני ניקים כאן, בריס, ופרסומון, ואני מאוד מרוצה מהמחיר והתמורה, רק נראה לי שקנייה קבוצתית וכו' יש לה כוח להביא מחיר שהם לא יכולים לתת, אבל זה נשמע שהדעה של בריס היא לא כך,

עדין

משתמש רשום
נכתב ע"י רק חדשות;1701836:
אדרבה ואדרבה, אם אחד מהם יביא הצעה מפתה, נשמח לקנות אצלו!

bris

משתמש סופר מקצוען
בערך פעם ביום שואלים אותי (אחרי שאני דוחה איזה הזמנה או לקוח - מפאת חוסר זמן ) למה אתה לא לוקח עוזרים/פותח חנות/פותח עסק וכו׳ וכו׳

והאמת שהייתי בקטע הזה, בזמנו בספייס (לא הייתי הבעלים , אבל עבדתי איתם חזק)
והגעתי למסקנה שיש שני סוגים של אנשים שמתעסקים עם מחשבים (יכול להיות גם ערבוב בבנאדם אחד..)

סוחר שמוכר מחשבים - הוא יכול באותה מידה למכור גרביים או מטולי RPG אבל הוא כעת נמצא בזה.

גיקים. (אין לי שם אחר לזה)

נכון שגם מי שסוחר חייב להבין קצת בתחום , וגם גיק שרוצה להתפרנס צריך קצת להבין במכירות אבל בגדול זה הכיוון.

זה לא ככ שכיח בתחומים אחרים שם בדכ הרוב יותר סוחרים .

לכן לגבי מוצרי קופסה , כמו דיסקים חיצוניים או מדפסות , אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך ומה מתאים לך ואיך לחבר (שרוב האנשים יודעים) באמת מכירה קבוציתית תוכל להוזיל קצת , בין 5 ל 10 אחוז מקס.
יותר מזה - זה כבר חשוד כי המתח רוחים מאוד קטן.

לגבי מחשב או שירות - זה לא שייך כ״כ.

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י עדין;1701870:
אדרבה ואדרבה, אם אחד מהם יביא הצעה מפתה, נשמח לקנות אצלו!
במידה ובריס צודק בעובדות שהוא היא על המחשב ההוא (פה) אז התחרות לא הוגנת מתחילתה.
אבל אדרבה בא נראה אם יהיה משהו.

עדין

משתמש רשום
נכתב ע"י 3 פינות;1701900:
במידה ובריס צודק בעובדות שהוא היא על המחשב ההוא (פה) אז התחרות לא הוגנת מתחילתה.
אבל אדרבה בא נראה אם יהיה משהו.
שם הוא כתב שזה חדש!
הוא משקר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה