מחשב ביתי

דוטנטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
במחשב ביתי יש צורך ביותר מ4G RAM?
הציעו לי מחשב עם 8 וזה מייקר את הענין. שווה להשקיע?

תודה למגיבים.

segalarye

משתמש חדש
לאיזה שימוש? סתם גלישה באינטרנט וכאלו? 4GB נשמע בסדר גמור.

עד כמה שאני מכיר, מחירים של זכרון פנימי לא כאלו בשמיים. תמיד אפשר לקחת 4 ומקסימום להוסיף אח"כ.

תתחדש/י!

בברכה,

אריה.

דוטנטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
מבררת בשביל חברה.

נכתב ע"י segalarye;2325871:
עד כמה שאני מכיר, מחירים של זכרון פנימי לא כאלו בשמיים. תמיד אפשר לקחת 4 ומקסימום להוסיף אח"כ.

המוכר מציע את המחשב ב-2100 שח, ומחיפוש בzap טווח המחירים למחשב הזה הוא 1500-1700 כשההבדל הוא בזיכרון הram. מה שכן המוכר נותן התקנה של WIN10 PRO עם OFFICE2016 ואנטיוירוס נוד32 של ESET עם רשיון ל2 שנים.
ההפרש מצדיק את עצמו?

תודה מראש.

qwerrrewq

משתמש מקצוען
ההפרש כשלעצמו מצדיק את ההבדל.
לגבי ה RAM אני חושב שגם לשימוש בסיסי בימינו צריך 8 , הכמות שהדפדפן לוקח היא גדולה מאוד, חבל לקחת 4

qwerrrewq

משתמש מקצוען
רק שצריך לשים לב ש ddr 4 דורש גם לוח מעט יותר יקר.

אני לא אוהב לקנות באייבורי

NIVDFB

משתמש פעיל
DDR3 אותו סדר גודל של מחיר.
אפשר גם בחנות אחרת..

segalarye

משתמש חדש
כפי שנאמר מעלי, ההפרש מוצדק אם לוקחים בחשבון את כל מה שאת מקבלת בנוסף.

אם לשפוט לפי המחירים שאנשים ציינו כאן, 4GB נוספים עולים באזור ה-200 ש"ח. (זה מסתדר גם עם המחירים בזאפ.) היא רוצה שקט נפשי? שתרכוש 8 ג'יגה. לא בטוחים שיש בזה צורך? יכולה תמיד לקנות כרגע 4 ג'יגה ולהוסיף אח"כ. זה לא מסובך, צריך לברר רק אם זה DDR3 או 4, ובאיזו מהירות.

המון הצלחה,

אריה.

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
ניתן לקבל אצלי הצעות טובות מחירים טובים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה