זה גם טובהכוונה למשהו כזה או יותר ארוך?
אין לי אפשרות להורידקובי ברומר & בני לאופר, מקהלת ידידים - מחרוזת חתונה | Kobi Brumer & Benny Laufer - Wedding Medley
אביגדור מאיר מגיש:בשיא עונת החתונות, קובי ברומר & בני לאופר מציגים קליפ מושקע במיוחד – מחרוזת חתונה מלהיבה, יחד עם מקהלת ידידים העולמית.להתראות ברחבת הריקודי...youtu.beShea Berko & Yedidim Choir - Hora חתונה חסידית ומקהלת ידידים - הורה
ChoirTzvi BlumenfeldShmily SpiraYoel Hersh FuchsMenachem MoskowitzMendy OrnstienLieby weiderMusicAvrumy Berko on keysShlomy Coen on saxMoshe Fried on trumpet...www.youtube.comאולי גם זה יכול לעזור לך...אוהד מושקוביץ, מקהלת ידידים ותזמורת פריילעך I מחרוזת חתונה Ohad Moskowitz, Yedidim & Freilach
לפרטים והזמנות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> 212.660.32.13www.youtube.com
היי,יש לי משהו, אבל זה כבד מדי
אוכל לשלוח במייל
בשמחה.היי,
יכולה לשלוח לי את המחרוזת הארוכה יותר גם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זקוקה לה דחוף לחתונה.
תודה רבה!!!!
אשמח ממש אם את יכולה לשלוח לי GOD616STAM שטרודל ג'ימייל נקודה קוםיש לי משהו, אבל זה כבד מדי
אוכל לשלוח במייל
שלחתי.אשמח ממש אם את יכולה לשלוח לי GOD616STAM שטרודל ג'ימייל נקודה קום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: