אלי חיים הכהן
משתמש פעיל
אני רוצה להפקיד כסף בs&p 500, מחפש המלצה חמה על סוכן שניתן לי דמי ניהול זולים,יש?
אוכל לתת 0.7 שנתי מצבירהאני רוצה להפקיד כסף בs&p 500, מחפש המלצה חמה על סוכן שניתן לי דמי ניהול זולים,יש?
מצטערת , אבל אני באופן אישי לא כל כך אהבתי את "השירות והמוניטין " של מנדי גפנראשמח לתת את השירות ואת המוניטין של הסוכנות של "מנדי גפנר" וגם להוזיל עוד קצת את דמי הניהול
if#gefner.co.il
אני רוצה להפקיד כסף בs&p 500, מחפש המלצה חמה על סוכן שניתן לי דמי ניהול זולים,יש?
ואם מדובר באיש צעיר הרבה יותר משמעותי זה הדמי ניהול מההפקדה, ולדעתי 0.5 זה גם מאוד יקר, הממוצע הוא בין 0.05 ל0.18כדאי לדעת:
יותר מ0.6% זה יקר.
פחות מ0.5% זה זול.
אני חושב שמדברים כאן על שני דברים.ואם מדובר באיש צעיר הרבה יותר משמעותי זה הדמי ניהול מההפקדה, ולדעתי 0.5 זה גם מאוד יקר, הממוצע הוא בין 0.05 ל0.18
אני נעזרתי במקצועי בלבד - יש לה בלוגו למטה פרטים על יציאת קשר,אני רוצה להפקיד כסף בs&p 500, מחפש המלצה חמה על סוכן שניתן לי דמי ניהול זולים,יש?
כדי לעבור לחברה אחרת צריך להחזיר קודם כל את ההלוואה.@מקצועי בלבד יש לי קופגל"ה עם דמי ניהול 0.7 עם הלוואת בלון על 60% מהצבירה.
האם שייך לעבור לחברה אחרת ולהוזיל את דמי הניהול ולקבל את אותו סכום הלוואה כשבעצם בעזיבה של החברה הנוכחית, אני נאלץ לפרוע את ההלוואה על חשבון הצבירה?
ולהוזיל באותה חברה (מנורה) אפשרי, כשאני בעצם "כבול" אליהם בגלל ההלוואה?כדי לעבור לחברה אחרת צריך להחזיר קודם כל את ההלוואה.
אח"כ תוכלו לעבור לאיפה שתירצו.
לנסות אפשר.ולהוזיל באותה חברה (מנורה) אפשרי, כשאני בעצם "כבול" אליהם בגלל ההלוואה?
נכון סליחה טעותאני חושב שמדברים כאן על שני דברים.
אתה מדבר על פנסיה והשואל וכו מדברים על קה"ש וק"ג
איפה יש היום פחות מ0.6%?כדאי לדעת:
יותר מ0.6% זה יקר.
פחות מ0.5% זה זול.
רציתי לשאולכדי לעבור לחברה אחרת צריך להחזיר קודם כל את ההלוואה.
אח"כ תוכלו לעבור לאיפה שתירצו.
זה בסדרזה קרן השתלמות מהראל S&P מהשנה האחרונה (פתחתי לפני פחות משנה) זה תנאים טובים ?
תודה
אני משקיע במור דמי הניהול הם 0.13אני רוצה להפקיד כסף בs&p 500, מחפש המלצה חמה על סוכן שניתן לי דמי ניהול זולים,יש?
ממש לאכדאי לדעת:
יותר מ0.6% זה יקר.
פחות מ0.5% זה זול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: