הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
מידע?
יש! שולחים מישהו אחר לקנות לך וממשיכים לפי ההוראות.יש מתכון לעצלנים
שאין להם כח ללכת לחנות
אין לי בעיה ללכת לחנות ולהכין לפי ההוראות, אבל לא לקנות אבקה מוכנה, יש למישהו את הרכיבים??יש! שולחים מישהו אחר לקנות לך וממשיכים לפי ההוראות.
ואם בכל זאת רוצים לעבוד קשהיש! שולחים מישהו אחר לקנות לך וממשיכים לפי ההוראות.
טוב גוגל יש לי גםלגוגל יש
ירחיב לכולם את הלב: סחלב ביתי משגע ב-5 דקות (מושלם לימים הקרים!) - מתכונים מתוקים
סחלב מתוק וחם שמכינים לגמרי לבד בצ'יק צ'ק. מגישים עם קינמון, קוקוס, אגוזים, וכל מה שאוהבים, ומקבלים פינוק טעים ביותר!metukimil.co.ilסחלב חם עם מקופלת – קרין גורן
www.carine.co.il
הבאתי לך מתכון של קרין גורן! ככה את מזלזלת?טוב גוגל יש לי גם
אני רוצה של הניקים
ולא עוד איזה זבל
סליחה על הביטוי
מה את היית מציעה בשביל להסמיך את זה?בשלושת המתכונים יש קורנפלור
בעיני מתכון שמשתמש עם חומרים כגון אלו
לא מספיק איכותי
יכול להיות שזה טעים
אבל....
זה כמו
להכין גאלער עם ג'לטין או קורנפלור
אבקת מרק במקום ציר
פיטריות שימורים במקום חי
מרגרינה במקום חמאה
וכן הלאה כיד הרוח הטובה
מה את היית מציעה בשביל להסמיך את זה?
אני לא הכרתי את מרכיבי המשקהמויקיפדיה:
סַחְלָבּ (בערבית: سحلب) הוא משקה סמיך על בסיס חלב, עמילן תירס (קורנפלור), סוכר ותבלינים אשר מקורו במדינות המזרח התיכון.
מקור שמו של הסחלב הוא צמח הסחלב, אשר פקעותיו הטחונות משמשות באופן מסורתי כבסיס להכנת המשקה. כיום, בישראל כבר לא משתמשים באבקת פקעות הסחלב בהכנת המשקה, לאור מחירה הגבוה, ועמילן התירס מהווה לה תחליף. משקה הסחלֶב עשוי מעמילן של פקעת הסחלב ובגלל מחירו הגבוה הוא מעורבב עם עמילן ממקורות אחרים ובמי ורדים. בעיר קרמאנמרש בדרום טורקיה מכינים אבקת סחלבים מיובשת מסוג "טיוברס" (Tubers) הנקראת "מילד" (Milled), המשמשת להכנת גלידה מסטיק טורקית הנקראת דונדורמה. בעקבות הדרישה הגבוהה זן צמח הפקעות כמעט נכחד ולכן מחירו מרקיע שחקים.
עריכה: יש המשך.
קורנפלור הוא חומר גלם.בשלושת המתכונים יש קורנפלור
בעיני מתכון שמשתמש עם חומרים כגון אלו
לא מספיק איכותי
יכול להיות שזה טעים
אבל....
זה כמו
להכין גאלער עם ג'לטין או קורנפלור
אבקת מרק במקום ציר
פיטריות שימורים במקום חי
מרגרינה במקום חמאה
וכן הלאה כיד הרוח הטובה
לאיזה חנות הולכים??1. הולכים לחנות
2. קונים שקית אבקה
3. מכינים לפי ההוראות.
ואיך מכינים את זה?לא קניתי את זה כבר הרבה זמן, אבל אני חושבת שקניתי בשערי רווחה, אולי גם בבר כל ובעוד חנות שכונתית.
צפה בקובץ המצורף 1023706
כתוב על השקית...ואיך מכינים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: