אלי חיים הכהן
משתמש פעיל
מחפש חנות זולה לתיקון מסך לגלקסי A31 בבני ברק- כמובן לצורכי עבודה בלבד
תבדוק בדידי פון ברבי עקיבא 18מחפש חנות זולה לתיקון מסך לגלקסי A31 בבני ברק- כמובן לצורכי עבודה בלבד
למה להתנצל?כמובן לצורכי עבודה בלבד
בגדול לא שווה להחליף מסך אא"כ מדובר במכשיר שנקנה ממש לאחרונהמחפש חנות זולה לתיקון מסך לגלקסי A31 בבני ברק- כמובן לצורכי עבודה בלבד
שלא יקפצו כל הנשמות הטובות ויסיטו את האשכול לכיוונים לא רצויים...למה להתנצל?
זה בגדול המחירים, זה אפילו יחסית זולישי פון רוצה 350 השאלה אם זה מחיר הגיוני או שיש יותר זול?
לא ניכנס לזה אבל לא כל מה שפירסמו - נכוןמי שרוצה לפרנס אחד שירק לגדו"י בעיניים שילך לדידי פון!
(ואני לא נכנס לסוגיה הכוללת, אני גם בתור מחזיק סמארטפון מסיבות שלי, לא הייתי מתנהג כמוהו, גם אם הייתי מרגיש שעשו לי עוול)
אולי יש צדק במה שאתה אומר, וגם יש שילמדו עליו זכות, ואני גם חבר מהביה"כנ של חלק מהעובדים שם, מ"מ בתור אחד שגר באזור, וכן מודע למה שהלך, אפשר לומר שגם אם הוא לא ממש אשם, המחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, כי כך נהיה מכורח המציאות. ועדיף ללכת לחנויות אפי' יותר גרועות מבחינה מעשית, ולא אליו.לא ניכנס לזה אבל לא כל מה שפירסמו - נכון
מענין הרעיון שהמחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, תחשוב על זה שוב אם בגלל זה עדיף ללכת לחנות אחרת.אולי יש צדק במה שאתה אומר, וגם יש שילמדו עליו זכות, ואני גם חבר מהביה"כנ של חלק מהעובדים שם, מ"מ בתור אחד שגר באזור, וכן מודע למה שהלך, אפשר לומר שגם אם הוא לא ממש אשם, המחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, כי כך נהיה מכורח המציאות. ועדיף ללכת לחנויות אפי' יותר גרועות מבחינה מעשית, ולא אליו.
כשיש לי אפשרות להיות בצד של הר' קולדצקי ודעימיה, או בצד של דידי פון (ויועז הנדל שהגיע לחזק אותו) וללמד לקח את כל "המופרעים" (שאחד מהם אני מכיר אישית, אברך ממש, אבל ממש עדין נפש), איפה כדאי לבחור?מענין הרעיון שהמחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, תחשוב על זה שוב אם בגלל זה עדיף ללכת לחנות אחרת.
אולי הפוך? אולי לחזק אותו ובכך להגיד לכל המופרעים שיפסיקו לעשות הפגנות ולגרור את כל הציבור לדברים מיותרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: