דרוש מידע מחפש חנות זולה לתיקון מסך לגלקסי A31 בבני ברק- כמובן לצורכי עבודה בלבד

ישראלי בנשמה

משתמש פעיל

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
יש מעבדה בז'בוטינסקי סמוך להרב שך.
לא יודעת לגבי מחירים.
החלפת מסך זה אכן תיקון לא זול

החיים מצחיקים :)

משתמש מקצוען
דידי פון באמת אלופים ואמינים גם אם יעלה קצת יקר עדיין הם שווים את זה לדעתי
ומניסיון העבר עם כל מיני...

ישראלי בנשמה

משתמש פעיל
מי שרוצה לפרנס אחד שירק לגדו"י בעיניים שילך לדידי פון!
(ואני לא נכנס לסוגיה הכוללת, אני גם בתור מחזיק סמארטפון מסיבות שלי, לא הייתי מתנהג כמוהו, גם אם הייתי מרגיש שעשו לי עוול)
לא ניכנס לזה אבל לא כל מה שפירסמו - נכון

הלמדן

משתמש פעיל
לא ניכנס לזה אבל לא כל מה שפירסמו - נכון
אולי יש צדק במה שאתה אומר, וגם יש שילמדו עליו זכות, ואני גם חבר מהביה"כנ של חלק מהעובדים שם, מ"מ בתור אחד שגר באזור, וכן מודע למה שהלך, אפשר לומר שגם אם הוא לא ממש אשם, המחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, כי כך נהיה מכורח המציאות. ועדיף ללכת לחנויות אפי' יותר גרועות מבחינה מעשית, ולא אליו.

הכי אחי

משתמש פעיל
אולי יש צדק במה שאתה אומר, וגם יש שילמדו עליו זכות, ואני גם חבר מהביה"כנ של חלק מהעובדים שם, מ"מ בתור אחד שגר באזור, וכן מודע למה שהלך, אפשר לומר שגם אם הוא לא ממש אשם, המחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, כי כך נהיה מכורח המציאות. ועדיף ללכת לחנויות אפי' יותר גרועות מבחינה מעשית, ולא אליו.
מענין הרעיון שהמחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, תחשוב על זה שוב אם בגלל זה עדיף ללכת לחנות אחרת.
אולי הפוך? אולי לחזק אותו ובכך להגיד לכל המופרעים שיפסיקו לעשות הפגנות ולגרור את כל הציבור לדברים מיותרים?

הלמדן

משתמש פעיל
מענין הרעיון שהמחלוקת סביבו הפכה למחלוקת מול גדולי ישראל, תחשוב על זה שוב אם בגלל זה עדיף ללכת לחנות אחרת.
אולי הפוך? אולי לחזק אותו ובכך להגיד לכל המופרעים שיפסיקו לעשות הפגנות ולגרור את כל הציבור לדברים מיותרים?
כשיש לי אפשרות להיות בצד של הר' קולדצקי ודעימיה, או בצד של דידי פון (ויועז הנדל שהגיע לחזק אותו) וללמד לקח את כל "המופרעים" (שאחד מהם אני מכיר אישית, אברך ממש, אבל ממש עדין נפש), איפה כדאי לבחור?
מה שבטוח שאת משה רבנו האדמה לא בלעה, אפי' שבצד השני היו מאתיים וחמישים ראשי סנדרהאות!

אלי חיים הכהן

משתמש פעיל
אני מכיר את דידי פון ואני בל"נ לא דורך אצלו, כי מי שהולך ומתחבר עם רשעים גמורים כגו' יועז הנדל הרשע וחבריו ומתחנף אליהם, מבחינתי אני לא עושה איתו עסקים וכל מי שהולך ותומך באלה שמתחנפים לרשעים שידע שזה כאילו הוא התחבר לאותם רשעים וזה שיועז הנדל הוא רשע מרושע ואדם חצוף שמזלזל בגודלי ישראל זה כבר לא צריך להסביר וכולם יודעים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה