דרושות לנו להשכרה/ קניה, שמלות מידה 18 ו-20.
0527693572
אם ניסית בגמחים שפורסמו ולא השגת , תנסי אצל משפחת רוזנבלט מרחוב אבני נזר 30 במודיעין עילית .
אם לא השגת את המספר תצטטי אותי ואני ייתן לך. (יש לי את המספר רק כרגע הוא לא לידי)
דרושות לנו להשכרה/ קניה, שמלות מידה 18 ו-20.
0527693572
את יודעת אם הם רוצים למכור?אם ניסית בגמחים שפורסמו ולא השגת , תנסי אצל משפחת רוזנבלט מרחוב אבני נזר 30 במודיעין עילית .
אם לא השגת את המספר תצטטי אותי ואני ייתן לך. (יש לי את המספר רק כרגע הוא לא לידי)
את יודעת אם הם רוצים למכור?
בכ"א אשמח למספר טלפון.
את מבני ברק במקרה?משכירה ב70
מוכרת ב250
יכולה להעביר לב"באת מבני ברק במקרה?
והאם יש לך מידה 2?
האם השמלות עדיין להשכרה?משכירה ב70
מוכרת ב250
תשאלי אותה:למי עדיין יש את השמלות של מלאנג' להשכרה? (דגם של השנה או של שנה שעברה)
אני צריכה ממידה 2 ועד 16
תודה.תשאלי אותה:
0527693572
השמלות עדיין להשכרההאם השמלות עדיין להשכרה?
אם כן, מאיפה את?
כן, רלוונטיעדיין רלוונטי?
איפה גרים?
בכמה?
אני מעוניינתיש לי מידה 2 ו-8 שנלבשו פעם אחת.
אם את מעוניינת תכתבי לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: