* ניסיתי השבוע פאי שוקולד-יצא מושלם! גם טעים, וגם יפה. לוקח פחות מ5 דקות עבודה.
בסיס-הכנתי בצק (קמח סוכר ביצה ושמן), מילוי-גנאש שוקולד, ציפוי-זילוף חמאת בוטנים.
* בסיס פאי מוכן, בפנים שופכת תכולה של מלית מקופסת שימורים (עדיף מחברה אמריקאית-בד"כ הטעם אמיתי יותר...) אני משתמשת במלית דובדבנים, מלמעלה מפזרת אגוזים.
גם-פחות מ5 דקות עבודה. ייתרון:אפשר להכין גם בשבת אם לא הספקת...
*סורבה פרות: טוחנת בבלנדר פרות קפואים, קצת מיץ (עדיף תפוזים) ודבש-לפי רמת מתיקות, ומחזירה למקפיא, אפשר בתוך כוסות, וכו.
(אני בד"כ מכינה תות ומנגו-גם טעים, וגם יפה...)